Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-04-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-04-23

Család:
Ma újabb strigula kerül a nevem mellé a "mennyire szemét lányom van" táblázatra anyám fejében. Ma megismétlődik a múlt. Zoz elszökik otthonról. Apu megy érte autóval, hogyha esetleg anyám megzavarná a dolgokat, legyen, aki megfékezi. Mintha lehetne. Ha elborul az agya, a legdurvább dolgokra is képes. Van egy olyan érzésem, hogy Zoz úgy számolt, hogy ma nem lesz otthon anyánk és úgy lép le. Fura. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy máshogy is lehetne, mint hogy megvárom míg hazaér és elmondom, hogy most mi következik és hogy miért. Persze Zoz látta, hogy mindez hogy történt és szerintem nem akarja még egyszer átélni. De akkor hol marad az elégtétel? Csak tegye meg. Sosem fogom elfelejteni, amikor elé álltam. Emlékszem az útra az íróasztalomtól a konyháig. Nem is mondtam ezt el sosem Zoznak. Lehet, visszafogta volna. Csak tegye meg. Én meg már megszoktam, hogy az elmúlt 2 és fél évben minden rossz az én számlámra írandó. "Biztos az a szutyok nővéred beszélte tele a fejed." "Biztos hozzá is költözöl, mi?" "Kiterveltétek, hogy tönkretesztek." "Legyetek átkozottak!" Satöbbi. És aztán 1 év alatt összeomlik. Neki mától vége. Zoz mától kezd el élni. Én meg résen leszek.

Munka:
Észrevettem, hogy az elmúlt 2 hónapban (amióta 6 órában nyomom) alig beszélek itt a munkáról. Ez jelentené azt, hogy van elég időm pihenni és nem görcsölök ezen annyit. Tegnap volt is egy érdekes szitu odabent, amire számomra elég meglepően reagáltam. Történt ugyanis, hogy néhány napja érkezett hozzánk 4-5 vállalati fejes, akik miatt persze tiszta idegbeteg volt a vezetőség, élükön Kokoval. Már napokkal az érkezésük előtt elkezdtünk foglalkozni ezzel a 4-5 vip szobával, hogy mire jönnek, minden kész legyen és tökéletes legyen. Főleg Márti és én foglalkoztunk ezzel. Na aztán én nem voltam bent aznap, amikor ezek nálunk voltak és azóta tegnap voltam dolgozni, ahol is megtudtam, hogy mégiscsak voltak gondok a szobákkal. Persze nem a vipeknek, hanem a mi menedzsereinknek. Állítólag az uccsó ellenőrzéskor még "óriási" hibákat találtak a szobákban. Képzelem. Koko agya el is durrant és olyan dolgot ejtett ki a száján, mely szerint csalódott, hogy itt senkiben sem lehet megbízni, csak a saját munkájában. Ezt persze Márti nagyon rosszul vette és dühében elment az egyik szobába és még egyszer megnézte. Na és olyan bibit talált Koko után odabent! El is mondta neki. Itt lefagyott a történet. Tegnap aztán amíg még Koko nem érkezett meg, Márti elmondta ezt nekem. Nem lepődtem meg.
-"Mindannyian másban vagyunk jók. Mindannyian másra koncentrálunk, amikor megnézünk 1 szobát. És sosem árt, ha többen is megnézzük."
-"Lehet, hogy írásbelit akar majd adni."
-"Adjon, nem érdekel. Tudom magamról, hogy nem veszem félvállról a munkát."
-"Engem se. De azért ne adjon."
És őszintén leszartam, hogy ad-e büntit. Régebben valszeg szétgörcsöltem volna magam, hogy nabasszamegelszartam. De most az volt bennem, hogyha ad, akkor nem várom meg a másodikat. Aztán befutott a főnök. Megyek be hozzá nagy nyugodtan várva, hogy most jön a fejmosás. Rám néz és jön az a tipikus "nem történt semmi" mosoly és a "Virágoskertem". He?
Más.
Megnyertük a pályázatot. Júniusban megkapjuk a kiesett fizu 95%-át. Asszem aznap azt fogom érezni, hogy végre itt az elégtétel a ki nem fizetett túlórákért. Jobban jártunk, mint akik 8 órában maradtak.
Más.
Vera lebetegedett. Marcsi pedig szabin van. Mit jelent ez? Minden (munka törvénykönyve által lehetségesnek tartott) napon bent leszek és 12 órázom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat