Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. augusztus 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. augusztus 12.

Rá-rá-hajrá.
Megvettema kék felsőt is vazze! Mert jól esett és mert LOREAL és mert megtehetem. Oké, nem is tehetném meg. Hiszen nike cipőért és új telefonért kínzom magam. De akkor is jól esett!!!
Ma volt az utolsó délelöttös műszakom. Jejeje! Ettől függetlenül úgy számoltam, hogy csak kedden tudok majd eleget aludni ahhoz, hogy ne ásítsak a nép pofájába. Meg vettem még mézet és mazsolát. Most őket majszolom. Közben Manson bácsi elmés szövegeit hallgatom. Nem is rossz! Valaki?
Ma is iszonyat ügyes voltam. Pakolászás közben kiugrottam a konyhánkba inni és amikor nyitottam az üvegem, kiszúrtam, hogy vérzik a csuklóm. Naaa??? 5 centis vágás az ütőeremen. Nem mély, úgyhogy semmi gond. De észre sem vettem, hogy mikor szereztem.
Ákos telefonját várjuk per pillanat... Vajon elcseszi a szombatom? Bár igazából nem is ő cseszheti el. De eleget nyavalyogtam.
Tegnap beszéltem Mókucislekvárasommal. Megkérdeztem köllenék-é néki vasárnaptól hétfő reggelig. Há ja. És hánykor találkozzunk a Nyugatinál? "Nincs kedved velem kikísérni Sacit a vonatjához?" (1 hetes buláj a gólya-csajnak.) Hánykor? 8. Nincs! Szal 9 órában maradtunk.
Ma aztán visszatértem a sötétbe. Nyakláncváltás. Színes virágosból, fekete szíjas fémmedálosra. Fel is keltette egyik őrünk figyelmét a medál. Egy 1,5*1,5 cm-es négyzet benne feketével egy kínai szóval. "Nem tudod, mit jelenthet?" Nem. (Remélhetőleg nem azt, hogy olcsó lúvnya. :P) Felajánlotta, hogy ha lerajzolom neki, ő megtudja, hogy mi az. Okés!!! Mivel már csak 1 hetet vagyok ottan, így nem valószínű, hogy megtudom, de sebaj.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat