Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nekem ugat. De én harapok.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nekem ugat. De én harapok.


Tegnapi hasfájásom nem enyhűlt. Így aztán meguntam a szenvedést és ma reggel bekaptam a bogyeszt. Nem szeretem a gyógyszereket, inkább kínzom magam, de nem nyúlok hozzájuk. Ma viszont elgyengültem. Tegnap beszéltem Lépesmézemmel, aki halál nyugodtan beközölte nekem, hogy a héten egy egész doboz nyugatót beszedett. "Te hülye vagy ember! Ki akarod magad csinálni?" Erre: "Nem lehet mindenki olyan amazon, mint te." Pont tegnap nyomja nekem ezt a dumát. De olyan gyagyás sem, mint te.
Délelött aztán kimentem egy kicsit túrni a kertet, de jó volt... A kezemet szétcsalánoztam, de nem érdekel. Aztán majd neki kell állnom a tervrajz megrajzolásának is, mert holnap összeülünk és megcsináljuk. Már látom, amint nógatom 2 társam, hogy gondolkozzanak ők is, aztán megírom én az egészet. Már úgy is belerázódtam a szivatásba. Ráadásul holnaptól csütörtökig este fél 10-ig bent leszek a suliban számítógépes gyakorlaton. Hejj, de neeeeeem érdekel. Pénteken meg Lekvárom ballag. Mikor? Persze, hogy akkor, amikor a szakadt banyával van órám. Az a nyamvadék meg megtanulta a nevem és már egész jól nyomja, hogy: "Itt van a Virág? Hol van?" A hátad mögött konyhakéssel.
Anyut közben megünnepeltük! Kapott egy cserepes Boglárkát, meg konyakmeggyes csokit!
Éééés! Gyógyulok! :D Már egyre ritkábban köhögök, csak az a gond, hogy újjabban fáj közben a hátam. Elhanyagolható részletkérdés. Kockacukrot!
Oké! Megbeszéltük. Szóval Trancsír malacom nőre vágyik...
Szabi!!!! :D Ez nagyon jó!!! Van még ilyen tartalmas zenéd???

Anyám és Zoz! Ha még egy rohadt percig a nyakamon tapostok ééééééén bedurranok. Tudom, hogy ti vagytok az okosak a családban és hogy csak nektek lehet igazatok és hogy cselédnek sem vagyok jó, de cuppanjatok már le rólam. Egy nyavalyás órát kérnék, amikor nem szóltok hozzám! Tényleg olyan rohadt nagy kérés? (Szóismétlés, 1 pont levonás.) Komolyan mondom számolni fogom, hogy mennyi idő telik el 2 szemét beszólás között. Ennél még a suli is jobb.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat