Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-08-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-08-18

Az idegállapot kijelzőmön a mutató elkezdett a kritikus, piros tartomány felé kilengeni. Az oka: Nagyim aktív sz@rkavartyolásba kezdett. Történt vala, hogy tegnap este Apu felhív, hogy mikor tervezzük Emberrel a balatoni nyaralást, mert Nagyi ráizgult a nagybevásárlás és a hogyanviszemleasokcuccot témakörökre. Ergo beszervezte Aput, hogy vigye le a cumót meg őt/őket kocsival. De már előre pánikol. Igazából nem is ez kezdte el nagyon kaparni az agylebenyem, hanem az, hogy ferdít. Azt mondta Apunak, hogy én azt akarom, hogy ő/ők is ott legyenek velünk a nyaralóban. Nos, aki olvasta a legutóbbi bejegyzésem, az tudja, hogy ilyen nem fordult meg a fejemben. Illetve egész konkrétan ennek az ellentéte, de az határozottan. Apu valahogy átlátott a szitán. "Gondoltam én, hogy nem úgy van, ahogy ő mondja." "Jól gondoltad." Ez... már nem hazugság kategória? Dehogyisnem. Nem bír a vérével. Csak akkor nem értem, minek mondogatják már évek óta, hogy szívesen odaadják a kulcsot, hogy csak kettesben legyünk. Porhintés. Ha tényleg lejön/lejönnek velünk, lesz egy kellemetlen beszélgetésünk, amiből megint én fogok úgy kijönni, mint a hálátlan és szemtelen utód. Tényleg nem bírom már. Az a hétvége kikészített és ráébresztett, hogy így nyaralni nem lehet, csak az idegszanatórium felé vezető úton elindulni.
Egyébként meg mi a francért kell nagy bevásárlást szervezni? Tököm fog a nyaralás alatt főzőcskézni. A nappalok egyik felét a strandon töltjük, a másik felét meg bóklászással.

Most biztos van, aki azt gondolja, hogy túlreagálom. Annak mondok valamit: Képzeld el, hogy éhesen leülsz megkenni a májkrémes kenyeredet, amikor is melléd telepedik az asztalhoz az egyik nagyszülőd az egyik korosodó szomszéddal és elkezdik kitárgyalni a székletüket, amíg te a szádban forgatod a falatot.
;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat