Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
1000 nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
1000 nap

1000 napos vén trotty lett Kyra-ból. Ő lett a karaván oszlopos tagja. Rém büszke vagyok rá meg a plecsnijeire. :D
Ilyen se történt még velem piciny de annál tartalmasabb életemben... Voltam ma doktornéninél (Na nem ez a nagy dolog. Ha rá akarom hozni a frászt, elmegyek ám hozzá.), hogy felírja a szokásos gyógyszeradagom (amit a múltkor megduplázott, de én orv módon a régi adagot szedtem tovább és csak másfél hete áltam rá a duplára). Lazultam ezerrel a kisfotelben, miközben elszorította a karomat azzal a pumpás szarral. Várom, hogy elkezdjen vadul csipogni a masina, mint mindig. De nem akart. Már kezdtem volna poénkodni, hogy na bazz leállítottad a szivem, mire szépen ütemesen elkezdett csipogni a kütyü. A végeredmény 115-ös vérnyomás és 83-as pulzusszám. Elégedetten nyugtázta, hogy nemsokára lehet csökkenteni az adagomat, sőt még azt is megpendítette, hogy esetleg majd egyszer le is állhatok vele. :) Na aztán ha már ott voltam, megkérdeztem, hogy a múltkori vérvételnek milyen lett az eredménye, mert félnek a családban, hogy örököltem a cukorbetegséget. Előásta a lapom és közölte, hogy 4,4-es a vércukrom ami tök jó és egyébként is tökéletes a vérképem. Megmaradok fater. Világéletemben örökké dokikhoz vittek, holott semi panaszom nem volt (gyerekkori emlékeim nagyrésze is orvoshoz, kórházhoz meg fehér falakhoz kötődik). Most nem kicsit nyugodt vagyok. Nem mintha foglalkoznék az orvosok véleményével.
Voltunk tegnap a Kika-ban. Hát az valami qrvajó! Egy valag pénzt ott tudtam volna hagyni. Az a birkás-képregényes ágynemű... De csak a legszükségesebbekre koncentráltunk, mint pölö lávalámpa. Merazkell. Kettő is. Meg vettünk tányérokat is, gondosan ügyelve, hogy mindegyik másmilyen színű legyen. Vezettem hapsit, hogy merre csörömpöljön utánam a kiskocsival, amikor egy kisebb libasor vágott keresztül rajtunk. Miközben belebújtam az újságba, arra lettem figyelmes, hogy kinyúl egy kar a libasorból és nem gyengén a bordáim közé döfi az ujját. Becsuktam az újságot és néztem, hogy ki az a nagyarc, akit pofán kell vágni az egyik tányérral. Hehh... Tibike! Na őt nem bántjuk. Tibike jóarc. Ő költöztetett minket. Most meg valami székeket akartak visszaadni (darabokban) a haverral, mert így nem okés. No de mindegy is. Csak milyen pici a világ.

Na és ha igénytelen vagyok? Nekem jól áll a piros-fehér sportdzsekim, a dzsungelharcos gatyám, a pipáscipővel és a fekete garbóval meg a BB övtáskával és persze az elmaradhatatlan fülhallgatóval a fülemben. ÉS állítólag jó seggem van.
Akkor meg mi a faszomért irritál, hogy nincs egy nőcis magassarkú cipőm egy mély dekoltázsú felsővel és szoknyával? He? Eljárt felettem az idő. Nézem Zoz osztálytársainak a képét és ezek a "kiscsajok" már rég lepipáltak ezen a téren. Mondjuk engem nem gyakran néznek ribancnak...
Az ember úgy is csak abban lehet csinos, amiben jól érzi magát. Mackóalsó forevah! :P

"Beszéltem" ma a világ más részeire szakadt barátnőcikkel. Alias Dorci és Dorka. Erős csajok. Én csak itthon csinálok karriert(???). Na bazz...

De legalább papucskám írt naplót. Bántani, Téged? Kicsoda? Csak bízd a gondjaimra az illetőt! ;) Az eljegyzés miatt meg ne aggódj. Én nem sietek sehova sem, hisz... Ejj ráérünk arra még! De tééényleg!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat