Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-04-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-04-10

Transzban megint. Az ok? Ami tegnapelött is volt. :)
Ha már a tegnapelöttről beszélek, akkor hozzáfűzném, hogy összejött a rádió lehetősége, csak maga a rádió nem. Na de mindegy is. Így jártam. Ahogy nagyapám mondaná, "Nem baj kis szivem, ennél nagyobb bajod sose legyen az életben!". Nyaff!
Akkor váltsunk...
Ma nem tudok semmi izgalmasról beszámolni. Gyuri, az asztalosunk továbbra is rajong. Azt hiszi, ő az apám... :D Csak szeretné. Na mondjuk az nagyon ott volt, hogy lementem ma a konyhára 2 gyümölcskosárért és amikor visszafelé beszálltam a liftbe, Gyuri már bent volt. Dumálunk, megint fényez (jah igen, asszonta hogy szép a sminkem, holott csak a tegnapi elfolyt smink maradványai voltak a képemen), aztán amikor kiszállok jó munkát és sikeres napot kíván. Én meg ugyanebben a pillanatban (még be sem csukódott a liftajtó kettőnk között) kibillentettem az egyik kosarat a kezemből (nem tudom hogy sikerült) és kiszórtam belőle a diót. Fasza! De! Mintha ez nem lenne elég, még rá is tapostam. :D Nanáhogy amikor megint összefutottunk, ezen mulatott. Erről eszembejutott, amikor még talán elsős koromban a Dózsa György úti Ibisben voltam 1 hetes éttermi gyakszin. Bevállaltam a felszolgálást (tudjátok a szabályos egy kézben 3 szettes megoldást) és minden simán is ment, a teremfőnök még neki is állt dícsérni a többiek elött, mire abban a percben lecsúsztak az evőeszközök a kőre hangos csörömpöléssel. Ez lennék én. :D

A minap elpirultam valami folytán... Erre Márti odaszólt Gyurinak (igen, megint ott lebzselt), hogy: "Neki még van lelke." Még nagyobb vigyor, még pirosabb arc.
Sokszor eszembejut.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat