Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005-12-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005-12-17

...
Miért van az, hogy mindig van valami gebasz?
Anyu kiütötte magát. Kiment, hogy kirázza a szőnyeget és volt valami csavarszerűség beleakadva, ami rázás közben belerepült a bal szemébe. Az eredmény egyrészt az lett, hogy Zoz istenesen elkerüli most anyut, mert valószínűleg ő hagyta szét a csavarjait, másrészt anyu szeme is megsínylette a csavarral való találkozást. Miután kicsit lehiggadt, leült az ágy szélére a törülközőt rászorítva. Odamegyek hozzá. Leveszi a törülközőt, hogy nézzem már meg mi a helyzet a szemével. Nem akartam pánikot kelteni, így a tőlem megszokott nyugalommal ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy "nincs a szemedben fehér rész annyira bevérzett az egész" (--> tuti pánikhangulat üvöltözéssel és bőgéssel) csak megjegyeztem, hogy "elég csúnyán". Ez tény. "Most mit csináljak?" Azt tanácsoltam neki, hogy feküdjön le hideg borogatással a szemén. Hordtam neki a fagyasztóból a zöldborsós zacskót, meg csináltam jeget. Bekötöztük a fejét. Olyan most, mint akit elcsapott egy autó. Meg már fáj is neki. Tömte magába az algophirin-t. Fura egy helyzet.
Amikor gáz van, vagy ki kell menteni valaki seggét a méteres szarból, hozzám fordul mindenki. Még az is, aki emberszámba se vett. Ezek szerint nem lennék elveszett? De engem ki ment majd meg ha szükségem lesz rá?
Voltunk tegnap aukción. Vígszínház, Kieselbach, szakadtnak kinéző, mégis rohadt gazdag emberek csoportjai. Még néhány ilyen alkalom és egy pillantásból megismerem a pénzes ürgéket, akármennyire is takargatják. Repkedtek a milliók. A rekord egy 30 milliós kép volt. Elgondolkodtam rajta, hogy ha nekem egyszer az ölembe szakadna ennyi pénz (és nem kéne 30 milka) nem lenne a családomnak több gondja.
Délután meg Barbival ajándékbeszerző körutat tartottunk. Már elment az a pici kedvem is a karácsonyozástól. Nincs amit szeretnék. Vagy rohadt drága. Nem vettünk még fát sem. Meg elég rusnyák is. Nuku szaloncukor. Helyette vizsgák sora. Anyu is olyan vacakul van. Pedig tegnap végre már egész normális volt. Olyan a hangulat itthon, mintha valami kivégzésre készülnénk. Pedig semmi okunk rá. Nah, jah. Csak a karácsony...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat