Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-11-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-11-06

Hőn áhított szabadnap. Erre már korán reggel felébredek és nem tudok visszaaludni. Ennek örömére elkezdtem csutakolni a kérót, de ahova csak nézek, újabb melót látok.
Nem is meséltem, hogy tegnap megmentettem Ravit/CK-t (nem tudom melyik volt a ludas) egy elég komoly lebaszástól/írásbelitől. (Bár szerintem a lebaszást így is megkapják. Meg is érdemlik.)
A történet a következő:
Tegnap reggel leszólt az egyik szobalány, hogy az üresnek hitt 567-ben laknak. Erre érdekesen néztem ki a fejemből, mert pont arra a szobára vártunk egy korai érkezést és a gépben tiszta és üres státuszon állt. Na mondom, itt valaki valamit nagyon benézett. Felmentem a szobába, hogy megnézem, milyenek az állapotok. És lám, tényleg! Csomag a szobában, vendég épp nincs bent, de láthatólag mindent használt, ergo előző nap érkezhetett. Megnéztem a kulcskártyájának a tokját, amin rajta van a neve, meg a tartózkodás időtartama. Hívom a recet, hogy gebasz van. Elmesélem, erre némi nyomozás után közli Eszti, hogy az előző napi délutánosok elfelejtették (!!!???) becsekkolni a vendéget és "meg nem jelent"-nek tüntették fel a zárásnál. Majdan hozzátette, hogy ez nem az első alkalom volt tőlük, mert egyszer már volt ebből galiba. Nem lesznek megdicsérve. Még jó, hogy nálunk működik az ellenőrzési rendszer. Mert mi van, ha teszem azt, mi nem ellenőrizzük minden nap a tiszta szobákat is? Akkor jön a korai vendég, megérkezik a tisztának és üresnek hitt szobájába, ahol ráeszmél, hogy ő nem akar Fabrizioval osztozkodni a franciaágyon. És tudjátok, hogy mi a röhej? Hogy szintén tegnapi történet, hogy volt egy másik általuk koszosan otthagyott szoba, amire ma reggeli korai érkezés volt, csak ők elfelejtettek szólni, hogy előző éjjel a vendég elköltözött (miután belefetrengett az ágyba és összeszarta a wc-t). És még ezek akarnak kioktatni.

G: "Nincs kedved meglátogatni?"
Beletrafáltál. Mi vagyok én? Csicskuló udvari bolond?

Na, megmutattam embernek, hogyan kell bánni a viperával. (Tudom, törékeny a testem és gyermekded a lelkem...) :D
Megyek le, hogy bevágjam a mikróba az elemózsiát és látom, hogy ember lóbálja az új szerzeményét. Elveszem tőle, mert ugye minden új játékot ki kell próbálnom (gyermekded lélek mondom én) és lendítgetem, majd egy nemes mozdulattal összecsukom. Ember néz rám, hogy ezt meg hogy csináltam, mert már egy ideje próbálja összecsukni, de nem jött össze neki (a törékeny külső megtévesztő). Kicsapom (nagyon baróóóóó) és mutogatom az összecsukás trükkjét + ellátom 1-2 infóval hogy hova szabad suhintani, hogy ne legyen belőle komoly baj. Azért ez durva. De az még durvább, hogy mindezt a kisöcsémtől tanultam, aki már 3 évvel ezelőtt beszerezte a saját viperáját.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat