Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-10-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-10-29

Nálam már a filmek is a zenéjükkel kezdenek. A legújabb Kaptárnál és Fűrésznél is jött a soundtrack album mindenféle kincsekkel. Újabb aktuális kedvencek: Drowning Pool, Emilie Autumn, Emanuel, Collide... satöbbi-satöbbi. Aztán rájöttem, hogy ezeknek is csak azok a számaik jók, amik elhangzanak a filmekben (1-2 kivételtől eltekintve). Linkin továbbra is az abszolút első.
El kell mesélnem, hogy másodjára is bekentem a hajam lilávörösre (vagy vöröseslilára) és most nagyon tetszem magamnak. :P Nemsokára megint le kell nyesni a hajamból. Már a vállamig ér.
Jah, a minap beosztósként nyüzsögtem a dolgozóban. Csak én voltam bent a gondnoknők közül, meg a gyakornokunk, amikor lejött az egyik kolléga és keresett valakit. Mire mondtam, hogy nincs bent. Erre ő: Akkor most te vagy a főnök? Húú, bazzeg tényleg. Én vagyok a főnök 420 szoba felett. Elárulom, hogy nem a legkirályabb életérzést váltotta ki belőlem a felfedezés, de valahol büszkén feszített bennem a hülyegyerek. Na de majd egyszer elmúlik ez is. Csak borogatni kell. Holnap meg holnapután 12 órázás. Fuck!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat