Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Igen, már látom a célvonalt...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Igen, már látom a célvonalt...

Március 20. Vasárnap:
Ma vagyunk félévesek Mókuslekvárral!!!! Köszönöm-köszönöm. Mindez nem jöhetett volna létre, ha én nem vagyok...
A lábam továbbra is fáj, de már csak akkor, ha elbotorkálok valamerre. A hasam okés és anyu megkegyelmezett: tudtam egyhuzamban 12 órát aludni.
Reggel rögtön sms jött, amikor bekapcsoltam a telefont. A tartalma az volt, hogy ne haragudjak és köszi a hallgatásért. Kitaláljátok kitől? Nyert! Nemsokkal utána csörög a telefon... "Emlékszel milyen szépen sütött a nap 6 hónappal ezelött?" :* Naná hogy!
Aztán nekiálltam átnyálazni a tegnap beszerzett brossúrákat és a végén, amikor a Kondorosról szerzett papírt a kezembe vettem, azt hittem visítok. Bary!!! Tudtad, hogy jóapád milyen erőteljesen feszít? Valami éttermi jelenet volt Gyöngyivel az oldalán. (Aki nem tudná, a bácsikám Kondoros polgármestere volt.) Fogatot is fog hajtani a nemzetközi versenyen, nem tudod? Bocs. Csak meghökkentem. Nem tudsz valami infót valamivel kapcsolatban? Tudod, a vérem. Nem tudom visszatartani magam, csak hajt és hajt (de valahogy nem arra, amerre kellene).

Hétfő:
Az a ..., ..., ... fogam! Mi a ...-nak fáj? Végre lábra tudok állni, erre meg ez. Mi lenne, ha kiverném? Nem lenne több gond.
Délelött rávetettem magam az "igazából szerelemre". Nem is rossz...
Tanulni kéne mááááár! Naaa.
Persze mondanom sem kell, hogy Zoz nem varázsolta elő a telepítő cd-t, így továbbra sincs net. Na megállj csak!
Este felhívott a babám, hogy időpontot egyeztessünk holnapra. Mellékesen megemlítem, hogy néhány Algophirin sem enyhítette a fájdalmam, így nem voltam túl jó társalgópartner. Meg aztán nem akartam enni sem. Ez már komoly! Szóval rögtön azzal indított, hogy hogy vagyok. (Biztos feltűnt neki, hogy alig artikulálok.) Mondtam is az aktuális állapotom, mire a következő kérdés az volt, hogy milyen az otthoni hangulat. Erre mondom neki, hogy nyugodt, minden rendben. "MI TÖRTÉNT?"-csattant fel vidáman. "Csak az, hogy nem tudok beszélni." Erre nagy röhögés. Ekkor elgondolkoztam, hogy lehet ebben valami... Persze kifejezte együttérzését és felajánlotta, hogy ha vacakul leszek holnap is, ne talizzunk. Haha! Kispofám! Nem úgy van az!!!

Kedd:
Valamennyire elmúlt a fogfályásom, de a mosolyom még mindig vetekszik Kismocsokéval és Clint Eastwood-éval. Genny egy helyzet. Délelött valahogy sikerült magam rávennem némi tananyaggal való foglalatosságra, de ez sem tartott sokáig, mert délután hapsiztam. Igen, megint. Szokás szerint séta, dumcsi stb... Nuku lényeges momentum, max annyi, hogy csütörtökön megint náluk alszom.
Végre vettem elemet a mozgatható zenegépembe, így újra megtapasztalhattam, hogy milyen is az, amikor tuti lesz helyed a vonaton, ha 5 percen keresztül élvezed a zenét a kiszemelt helyhez közel...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat