Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-10-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-10-08

Tegnap este becsipogott a hangfal. Na mondom kapás lesz. 2 másodperc múlva Koko neve villogott a kijelzőn. Na gebasz van? Felveszem nagy lazán. A téma: nem mennék-e inkább délutánra a reggel 6 helyett. A válasz elég egyértelmű volt. De mielőtt nagy hálálkodásba kezdett volna, felvetettem neki, hogy mi az egyetlen gondom a cserével. Nem lenne túl finom délutánból másnap reggel 6-ra menni. A megoldás: "Akkor Vera este levált." Rendben. Ha már lúd, legyen kövér. Így sikerült majdnem 11 órát aludnom. Igényeltem (csak az álmok maradtak volna el-de erről később). Habár 4 napon vagyok túl, kellett. Szóval ma du-s leszek. És nem leszek bent 8 órát. Jól hangzik. Majd sír a szám holnap 5-kor.
Nato találkozó bekaphatja, meg az Elmű is. Na akkor a tőzsdéről már ne is beszéljünk. Szart sem ér a forint lassan. Tiszta para. És a para szüli a gondot, nem pedig fordítva!
Álmok. Össze van csomózva a nyelvem egy műanyagzsineggel. És nem tudom leszedni. Minél jobban próbálom, annál inkább fáj. Aztán elkezdem körömmel vakarni kíméletlenül és kioldódik a csomó. És én csak köpöm és köpöm a zsinegdarabokat. Sokat. És mire beszélni tudnék, felébredek.
Meg sikerült anyámmal is álmodni. Otthon voltunk. És tele voltam sebhelyekkel mindenhol. És nem akartak gyógyulni, mindegyik csak "nedvedzett". És persze ment a gyűlölködés.
Meg volt egy harmadik is, de az már nagyon elmosódott. Valami hatalmas katedrálisban voltam. Az egész katedrálisban egy kisebb lepukkant település volt. És majdnem hoztam egy elhamarkodott döntést, amikor odamentem egy rosszarcú emberkéhez, hogy varrjon rám valamit.
Asszem ennyi. Gáz. Mondhatni.

CK is bekaphatja. Meg a mikulás is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat