Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005-12-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005-12-15

Voltam az operában. Kedden. Csak még nem meséltem. Nagyon tetszett. És sok mindenben a "leg"-nek számít mind Európában, mind a világon. Titta büszkeség.
Tegnap
Nagyon vacakul voltam. Bocsi cyvynek. Nem tudom, mi történt. Úgy egyik pillanatról a másikra elszállt minden életkedvem. Aztán rosszul lettem. Ingerült lettem. Minden kis apróság idegesített. Mire hazaértem már csak egy ágy lebegett a szemem elött. Meg persze a fürdő, amiről le kellett, hogy mondjak, mert csöppnyi családom nem szándékozott nekem melegvizet hagyni. Grrr...
Az angoltanárom meg beírta a jegyeket az indexekbe. 4-est kaptam. Tök jó. Hozzáfűzte: "Virág, tudom, hogy magában több is van, csak nem mondja." Ehh... Talán szerencse, hogy nem mondom. Meg aztán hogyan is mondhatnám, ha egyszer egyik csoptársamnak akkora pofája van, hogy soha senki nem jut szóhoz mellette. Még a tanár sem. Erről ennyit. Na majd jövőre.
Ma meg itthon voltam. Kicsit helyre vakartam magam. Csak félő, hogy visszaesem. Mivel a gép délelött nem funkcionált, tudtam haladni az olvasnivalóval is. Na meg kiszúrtam a tv-ben a jog tanáromat, amint épp a borokról szóló könyvét reklámozza. Ehh... Inkább adottt volna 5-öst. Asszem ez egy örök tövis marad.
Adolf beteg. Szegyény töfi. Köhög meg folyik az orra, meg a szeme is könnyezik. Rögtön be is hoztam. Adtam neki finomat és csináltam egy pöpec kis cicafekhelyet a radiátorra. Olyan kis furi. Leteszem valahová és odébb sem megy. Néz rám a nagy sárga szemeivel. Szép lassan forgatja a fejét, körbenéz, aztán bambul maga elé. :(
Zoz-t meg megint baszogatják a környékbeli suttyók. Persze csak csapatban. Meg ha egyedül van a "gyerek". Bezzeg hétfőn reggel nem mertek beszólni nekem. Szarháziak. Szerintem tőlem félnek. Jó ez a kabát. Elhintem nekik, hogy szektás vagyok és jobb lesz ha leállnak az öcsém baszogatásásval, mert ők lesznek a következő emberáldozatok a nagygyűlésen. Még be is vennék. A kutyát is örökké hergelik. Egyszer ki fogom engedni és rájuk uszítom, csak azzal is én ütöm meg a bokám. Seggek. Nah mindegy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat