Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Érezni akarom a nyarat!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Érezni akarom a nyarat!

A helyzet a következő. Közeleg a 20-a. És én nem akarok itthon punnyadni. Ha úgy nézem, 3 lehetőségem is volna ezt a bibit kikerülni, de félek, hogy majd csak akkor ébredek fel, amikor a seggem a padlón koppan. 1: Kimenni a vörösvári banzájra (sok tahó, tömegnyomor, gáz). 2:Bemenni Pestre (egyedül dekkolni a szintén nagy tömegben+úgysem látok semmit, mert tutkóra valami szar helyet fogok ki). 3:Kiutazni Pátyra kerti banzájozni az egész Mókus családdal (cirka 20 emberke, nagy felfordulás és én most nem vágyok bájcsevegni). Szal valószínűleg bebújok az ágyikómba és nyalogatom a sebeimet. Bár volna 2 ember, aki kimenthetne ebből, de úgysem fog. Mindegy.

Meló? Megy. Lassan, de megy. Ma valahogy mindenki szarul volt. Leszámítva engem meg azokat akiknek szerencséjük volt velem kajálni (Marietta+Villám Vili). Már nem is tudom, micsoda marhaságokról beszéltünk, csak arra emlékszem, hogy csorogtak a könnyeink, vörös volt az arcunk és folyamatosan félrenyeltünk meg fuldokoltunk. Jó volt na. Pláne miután Moha hazahúzott. Hehh, jut eszembe! A baromarc reggel elfelejtett időben leszállni a vonatról és csak Szabadságligeten pattant le. Köcsööög. Nem látja az állatja, hogy a Spart elhagyja a vonat, vagy mi? Persze amikor ez kiderült mindenki a pofájába röhögött. :D Szal miután hazahúzott, bekapcsoltuk a rádiót és zengett az egész raktár. Akkor eszembe jutott, hogy hol fogok én még egy olyan melóhelyet találni, ahol ilyen jó a légkör? Valószínüleg sehol.
Újabb nem fogadott hívás. Nagyim kezd rámszállni. Tudja, hogy nemsokára végzek és már gyúr. Sosem hagynak nekem egy perc pihenőt sem. De nem gond. Elég erőt érzek magamban ahhoz, hogy flegmán elküldjek bárkit a fenébe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat