Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. április 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. április 23.

A 25 perccel ezelötti tegnap:
Üzleti kommunikáció, prezentáció, banya. Hogy tudja valaki így felcseszni az agyam??? Mindjárt azzal indított az előadásom végén, hogy tetszett a témaválasztásom, érdekesnek is találta, de inkább nem ad rá jegyet, mert hibáztam az előadás felépítésésben. Mindez nagyon szép és jó, csak az a bibi, hogy olyan indokkal állt elő nekem, amit korábban nem is mondott. Nem baj. Azt hittem, még jól jártam. Aztán a következő sokk az volt, amikor kiosztotta a koncepciókat. Odahajítja nekem, azzal a mondattal, hogy: "Mi az a koncepció?" B@szd meg! (Már elnézést.) Az lett volna a dolgod, hogy megtanítsd nekünk! Nem volt egyetlen ember sem a csoportban, akinek elfogadta volna. Emlékszem, hogy amikor meg kellett írnom, itt vertem a nyálam a naplómban, hogy nem tudom, mi is az. Amikor halkan megjegyeztük neki, hogy belehalna-e ha elmagyarázná, azt nyögte be, hogy nézzünk utána. Anyád! Itt szívja a vérünket egy nyamvadt 2 kredites tárggyal. És én meg 2 teljes napot rááldoztam a semmikre! Már ott tartok, hogy felteszek mindent egy lapra az év végén és odaálok elé azzal a szöveggel, hogy úgyse látjuk egymást többet, mi lenne, ha bekaparna egy kettest és szépen elköszönnénk. Vagy bekaparja, vagy nem végzem el a sulit. Basszus, mi lesz, ha ezt kapom meg konzulensnek?
Délután aztán összeütköztünk Lekvárommal. Rámnéz. "Betegnek látszol, jól vagy?" "Semmi bajom, csak ölni akarok." Elindultunk a Westendtől a Margitsziget felé. 2 percbe belesűrítettem az elmúlt óra történéseit megspékelve kellő mennyiségű szídással. Nem nyugodtam meg. Ennyi idő alatt pont elértük az aluljárót. Onnantól kezdve csöndbe és a gondolatatimba burkolóztam. Babám meg csak mesélt az elmúlt hetéről. Tényleg oda akartam rá figyelni, de minden 5. mondata után rájöttem, hogy megint a szakadt banya kattog az agyamban. Leültünk valahova és akkor látta, hogy még mindig nem vagyok okés. "Ne is gondolj rá." Na csak ez kellett. Kifakadtam. Dühöngtem és szívtam a fogam, ő megértően hallgatott, majd a végén hozzátette, hogy: "Még sosem láttam, hogy valaki ennyire fel tud húzni." Pedig már 7 hónap alatt elég alaposan kiismerhetett!
Visszafelé menet felhívtam apumat, hogy miért csörgött rám. "Szia Pufikám! Tudtok jönni a hétvégén?" "Sajnos nem, jövő hét szombaton nyelvvizsgázom." "Értem, akkor egy kalappal! Egyébként jól vagytok?" "Persze minden oké!" (Rezzenéstelen arccal hazudok, de csak az ő érdekében.) "Akkor puszikállak titeket." Úgy éreztem, hogy megbántottam. Nem szokta ilyen hamar letenni. Bár azt sem szokta hagyni, hogy az én kártyámról fogyjon a pénz. Nekem van a legjobb fej apám!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat