Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. január 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. január 14.

Hali mindenkinek! Megpróbálom valahogy fölrakni végre azt a képet, amit már napok óta ígérgetek. Remélem, most összejön.
Na de mesélek egy kicsit az elmúlt 2 napomról! Tegnap. Jog vizsga. Bevágtam, mint a sz**t, értettem, még tetszett is az anyag, erre amikor a pofám elé nyomták a vizsgalapot és hozzátették, hogy 20 percünk van, igen érdekesen néztem. Kösz. Rögtön neki is estem, vagyis csak estem volna, ha tudtam volna, hogy mit is kérdez a tanár. Magyar az anyanyelvem, de amit ő itt összehozott... A lényeg az, hogy értem az anyagot, de úgy megvágnak.... Van így értelme egy ismétlővizsgának? Ja, és benyögte a lelkem, hogy a rossz válaszért pontlevonás jár. Ez a veszély engem nem fenyeget. :) Vizsga után persze a falba vertem a fejem, amikor leesett, hogy mit is kellett volna írnom. Most már mindegy. De nem ez volt a nap fénypontja! Én, bátor bevállaltam, hogy meglátom a nagyszüleimet. Tudni kell róluk, hogy ők mindig mindent jobban tudnak. Szóval ment a fejtágítás ezerrel, nagyapám szokásához híven leugatott, próbált a lelkembe gázolni, de az elmúlt 19 évben már immunissá váltam...
Ma. Ma reggel arra ébredek, hogy sömöst kapok. Randi délben. Mondanom sem kell, hogy a tegnapi nap után mennyi kedvem volt kimászni az ágyból. De persze mivel rettentő odaadó vagyok, elmentem. Séta, mozi, verekedés. A végén egész jó kedvem lett! Megnéztük az Ocean's Twelve-t. Kicsit nehezen követhető itt-ott, de szétröhögtem az agyam. Ja és kikészítettem párom azzal, hogy folyamatosan belepofáztam a filmbe, hogy "most fogadjunk, hogy ez meg az lesz"... És persze mindig úgy is lett. :) Jó nap volt!
Közben fejlődést tapasztaltam anyám viselkedésében. Felbontatlanul tette a számlalevelem az íróasztalomra! Zseniális.
Ja, és néhány napja, amikor az a nagy köd volt, ráhoztam a frászt egy gyerekre. Anyámnak este jutott eszébe, hogy szaladjak már el egy kenyérért. Okés, felhúztam szokásos fekete cumómat (a mátrix-kabát kivételesen kimaradt) és nekivágtam a kivilágítatlan utcáknak. Egyszerre csak arra lettem figyelmes, hogy az elöttem haladó egyre gyakrabban néz hátra. Aztán begyorsított. Na, gondoltam, ráteszek egy lapáttal. Nagyobb sebességre kapcsoltam és észrevétlenül közeledtem felé. A szerencsétlen azt hitte, hogy lemaradtam és csak úgy a biztonság kedvéért még hátrapillantott. Na azt kellett volna látni, amikor kevette a sziluettemet a háta mögött. Ha nem hugyozta össze magát... A lényeg, hogy vadul elkezdett rohanni. Én nem vagyok gonosz és tőlem nem kell félni, de egy jó poént sosem hagyok ki!

Nos, a kép talán majd legközelebb...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat