Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Újabb áthangolás kezdődik.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Újabb áthangolás kezdődik.

Okéjjjj. Na keressük csak meg azt a csócsált fonalvéget! Reggel 10. Kisvirág felébred "gyengéd" anyai motoszkálásra. Majd nyugalommal konstatálja, hogy habár sikerült 10 órát aludnia, úgy érzi magát, mint egy fejbevágott mattrészeg drogos. Szép hasonlat, nem? De. Szóval belekóstoltam az alvásba. Lehet, hogy nem kellett volna. Még gyúrok rá, aztán fog ez menni! ;) Újfent jó volt a hangulat az izzadóban. Folyamatos "Meddig szomorítasz még bennünket?"-kérdések finomított változatai röpködtek felém, én meg nem győztem heroikus arckifejezésemmel tükrözni érzelmeimet, melyek szerint sajnos már csak ezen a héten. Mindezek után kiszúrtam a telefonomon egy nem fogadott hívást a központtól. Szal holnap visszahívom őket. Marietta szerint biztos azért hívtak, hogy maradjak még 2 hetet. Hogyne!
Seggfejekből nélkülem is elég. Volt mai egy kedves vevő, aki az etnikum egyik jeles képviselőjének igen erős gyanúját keltette bennem. Épp pizzácskámat melegítettem a sütőben (amitől Moha eltiltotta a dolgozókat, de ki nem szarja le?), amikor kiszúrtam főhősünket a felvágottas pultnál. Nagyban magyarázott Hajninknak, hogy mekkora szelet párizsit kér. "De egy miniméterrel sem többet!" Már éppen rábólintott a Hajni által kimért nagyságra, amikor Hajni kése félig járt a cuccban, úgy döntött, hogy mégsem akkorát akar. Újjat vágatott. Ezek után 11 deka disznósajtot kért. Hajni mondta neki, hogy valószínűleg nem fog sikerülni neki pont 11 dekás szeletet vágnia. Erre az:"Ha nem tud akkorát vágni, akkor nem is kell. Én vagyok a vevő és engem kell kiszolgálnia." Anyád!!! Már habzott a szám. Figyeltem Hajni arcát. Gyanús mosoly. Kész lett a pizzám, így bementem. Mire benyomtam és kijöttem, csak Hajni vörösre sírt szemeit láttam. Mint megtudtam, nem ez volt az első alkalom, hogy ez a genya szivatta a bandát. Szerencsétlen Hajni meg most kapta ki, az apja halála után 2 héttel. Az a gáz, hogy ilyenkor nem lehet visszapofázni, mert csak erre várnak a genyák. Aztán rohannak a panaszkönyvhöz és serényen kaparnak. Krisztit is azért rúgták ki, mert visszaszólt. De azért volt a mai napnak pozitív meglepetése is. Rollnikocsikat kellett egymásba fordítanom, ami nem egy nőies meló, de megbirkózunk vele. Nagyban izmoskodom, amikor azt veszem észre, hogy egy kéz benyúl a bal oldalamon és tartja nekem a kocsit. Na vazze ki volt az? Jafar. Mi történt ezzel? Örül, hogy nemsokára lekopok? Jól teszi.
Hehhh. Andi megrohamozott. "Tök jó volt tegnap a buli! Össze-vissza ugráltunk meg tomboltunk. Padokat toltunk össze és azokon örjöngtünk. Nem tudod mit vesztettél." "Én csak nyertem. 10 szabad órát alvással." Ekkor láttam némi vágyakozást a szemében egy ágy után, amit egy sóhajjal magába fojtott. "És hol voltatok, Mennyit látattok az egészből?" "Semmit. Leghátul voltunk." Aztán megtudtam azt is, hogy rohadt nagy tömeg volt. Oké, minden úgy alakult, ahogy gondoltam.
Itthon aztán kikoncerteztem magam. Live 8. Linkinnel, Madonnával meg többiekkel. Na ezek azok a koncertek, amiket ki nem hagynék. Manson bácsiék is jönnek asszem 24-én. Azt nem merem bevállani fajtársaim reakcióitól félvén. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat