Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-11-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-11-07

Még tegnap elhatároztam, hogy jó napom lesz ma.
Álmomban felhangzott a "sweeit child o mine", és tudtam, hogy ébredni kell, 6 óra. Lebotorkálás és a telefon elejtése a táskám fölött, kicsoszogás a fürdőbe. A negyed órás rítus, majd levágódás a kanapéra. Eltenném a helyére a telefont és látom, hogy van egy nem fogadott hívásom 6 óra 9 perc óta. Ekkor ugrott be, hogy szombat van és Vera a beosztós. Óhóóó... Ezek szerint gondjai vannak. Amiket nem én fogok megoldani. Beérek, öltözés. Kati beoson mellém és leül mellém a padra, amíg öltözök. És persze beszél.
K: -Ezek szerint jól láttam, hogy Vera a beosztós.
V: -Bizonyám. Mostantól mindenki sorra kerül.
K: -Csak nem tudom mit fog összehozni, mert össze vissza kapkod a káoszban.
V: -Ez ma az ő gondja. Mióta van bent?
K: -Fél 7-kor néztem be és már ott volt.
Ez a szép! Életében nem ért még be reggel időben dolgozni, de most, hogy 7-től kéne beosztani, már 6-kor bent van és engem hívogat. Izgul. Épp idejében.
Felmentem és úgy nézett rám a karikás szemeivel, mint egy lihegő kiskutya. Amiatt hívott, hogy nem tudott belépni a gépben. Itt baromira vigyorogtam magamban és megköszöntem a sorsnak a fordulatot, amit visszaadott neki a csütörtök reggelemből. Felemlítettem neki, hogy mekkora gebaszt hagyott rám és nem győzött esdekelni meg puszilgatni. Jesszus, ez ijesztő! "Lécci, nézd át velem a mai napot, hogy mit rontottam el..." Na hát nem volt egyszerű! Össze-vissza kavart mindent. De csak kihámoztam. Tiszta para volt a nő. "Ez neked is ilyen nehéz volt?" Miért nem akkor kérdezte meg? Bele kell törni. Kell néhány hónap rutin, mire zsigerből megy az embernek a multitask. :D
Na aztán pöppet hamarabb eljöttem, mert úgy gondoltam megérdemlem, mivel a mai napot nekem kellett gatyába ráznom (de hogy egy baleseti jegyzőkönyvet sem tud megírni, bazz). Felkapaszkodás a csuklós 9-esre a tömegbe leghátra. Sasolom a népet, amikor a félrehajló fejek között kiszúrok egy ismerős arcot legelőrről. Telefon elő, max beégek. De nem. Épp leszáll, amikor felveszi.
"Nem nézed meg, hogy ki van a busz legvégén?"
Rohan, hogy felszálljon a leghátsón.
"Hellóóóóó!" -és vigyorgunk egymásra. Zoz.
V: -Jössz velem tovább?
Z: -Jah.
V: -Gyere már fel! Veszünk útközben sört.
Z: -Oké.
És leültünk egy kicsit dumálni, aztán úgy döntöttünk, hogy filmezünk. Megnéztük a "V, mint vérbosszú"-t. Még mindig imádom a filmet. :) Zoznak is tetszett. Nem nagyon szokott eltérni az ízlésünk, max az én gyomrom több mindent vesz be. :D

http://www.youtube.com/watch?v=8XKa8VE7ILI

"Remember, remember, the fifth of november!"


Ezt pedig azért, mert ma reggel erre sasszéztam a férfi wc-ben:

http://www.youtube.com/watch?v=WF_yN1R2b5M

:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat