Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
A kiállítás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
A kiállítás

A mai nap nagyon frankó volt. Reggel, mindjárt ébredés után bekapcsoltam a tv-t a kedvenc csatornámra. Animal Planet. Az egyetlen olyan adó, amire bármikor átkapcsolok, teljesen leköt. Na mondjuk egy állatbuzit nem nehéz egy ilyen adóval szórakoztatni.Aztán szépen felöltöztem és megfésülködtem és bevettem a gyógyszerem és bekapcsoltam a gépet. Lezavartam a kötelező köröke (email, közösségi oldalak), majdan visszatelepedtem az Animal Planet elé és továbbfűztem a gyöngyös karkötőmet. Nagy nehezen eljutottunk abba az állapotba, ogy hapsi is felkészüljön és nekivághassunk a nagy programnak. Elmentünk a Titanic kiállításra. Hát ezt nehéz szavakban leírni. Mindjárt az elején kaptunk 1-1 beszállókártyát 1-1 család nevével. Így utaztunk végig a kiállításon. Rögtön az elején abba a harangba ütköztünk, amit megkongattak a jéghegy észlelésénél. De voltak ott korabeli ékszerek, étkészletek, ruhák, sőt a kiállítás egyes termei úgy voltak megépítve, mintha a hajó folyosóin, kabinjaiban, vagy a kapitányi hídon mennének a látogatók, mindeközben folyamatos zenei aláfestés. Fantasztikus fotók voltak a falakon és egyes termekben videókon lehetett megnézni például a hajó építését a szárazdokkban, vagy a süllyedést illusztráló videót. De legnagyobb mégis a jéghegy volt az egyik teremben, amit közel olyan hőmérsékleten tartottak, mint amilyen hideg a víz lehetett. 5 másodpercig is nehezemre esett rajta tartanom a kezem, nemhogy 4-5 órát ilyen vízben úszni. Az egész legvégén pedig elérkeztünk egy olyan falhoz, ahol az összes utas neve fent volt osztály és túlélte-meghalt bontásban és itt mindenki megnézte, hogy az általa képviselt család mely tagjai élték túl és kik vesztek oda. Fantasztikus volt! A szuvenír boltban mindjárt vettem is magamnak egy óriásposztert a kiállításról és csináltattunk 2 forintosból egy emlékplakettet. Az egyetlen hátulütője az egésznek, hogy sok az iskolai csoport, akik szokás szerint hangosak, tolakodóak és leszarják az egészet. De nekem nagyon tetszett. Aki csak teheti, nézze meg!
A kiállítás után elmentünk még egy kicsit lófrálni hapsival és betértünk 1-2 hobby boltba (hogy ezek milyen rohadt drágák...), meg papír-írószerbe is, nameg kajálni a westendbe. És utána haza. Eddig ennyi. Majd mindjárt keresek helyet a poszternek meg a belépő kártyáknak.

Tegnapelött meg elrángattam hapsit "a" könyvesboltba. Annyi pénzt hagytunk ott, hogy élből megkaptuk a törzsvásárló kártyát. Ehhe... Nekikezdek nemsokára az Anita Blake sorozatnak. Jó lesz-jó lesz!!!
Viszont a bevásárlás jövő hétre tólódik, mert ma vitték csak dokihoz az autót, amit még utána el kell vinni fényeztetni is.

Még régebben elhatároztam, hogy egyszer majd kézzelfogható formát adok a naplóimnak. 2-3 hete dolgozom is az ügyön és mára elértem oda, hogy a 2005-ös bejegyzéseimet 2 kötetbe összeszedve szépen kinyomtattam előszóval és fedőlappal. Vettem ma hozzá műanyagburkolatot és leszorítót és az imént szépen összeállítottam. Alighogy kezembe vettem, kénytelen voltam beleolvasni. Nehéz letenni. :) Pedig ezekre mind emlékszem, de akkor is jó rájuk visszagondolni. Ha jó eseményekről írtam, akkor azért, ha rosszakról, akkor pedig azért, mert már túl vagyok rajtuk. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat