Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-04-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-04-11

Úgy alszanak, mint a babák. Noha már dél van, de mint tudjuk ez a fiútesóknál nem szempont. Én meg osonok itt, de minek? Ha ágyút dörgetnék se ébrednének fel. :)
Szóval tegnap meló után ez a 2 tökfej várt rám a szálloda előtt, aztán hazajöttünk és nekivágtunk az estének. Hááát... :D Szóval Zoz pajtásnak igen hamar sikerült magát kiütnie arra a szintre, hogy minden szó nélkül eltűnt a tömegben (helyszín: morrison's 2, helyzet: simizős tömegnyomor, qrvanagy hangzavar). Vagy 1 órán keresztül kerestük, mire valahonnan előkerült. Na aztán jött egy kis tánci-tánci. Picit kiélhettem magam a saját világomban, míg Csanád egy vadidegen csaj torkán dugta le a nyelvét (azt hittem nyakonvágom), Zoz meg elbódulva öntötte le sörrel a népet. XD Így visszagondolva elég morbid volt. Na aztán Zoz megint eltűnt. Közben nővérem hívott, hogy minden okés-e és hogy vigyázzunk magunkra. Jah, meg persze, de hol vannak a kölkök... Nameg akkor le kellett koptatni az időközben rámrakódott többletemberkéket. (Elfog az undor, amikor vadidegen és beb@szott pasik abban a hitben hogy mennyire qrvajó fejek küldözgetnek puszikat meg simogatják a kezem. Csakhát hiába anyázok,ha a saját gondolatomat nem hallom.) Egyébként ha éppen jól viselkedtek a kölkök és mindkettőre ráláttam, akkor egész jól eltomboltam magam, csakhát ez nem tartott ám túl sokáig. Na végül 3-ra Zoz magához tért, de akkor Csinire jött rá a kangörcs, úgy vittük ki, hogy na akkor most elmegyünk kajálni szépen. Vettünk "néhány" gyros-t a nyugatinál, aztán nekivágtunk gyalog. A blahán meg a felesleget odaadtuk egy csöves bácsinak. Végül úgy alakult, hogy hazáig gyalog jöttünk, ahol is hol ha nem itt az uccsó sarkon kötött belénk 5-6 kancigány. Meg sem lepődtem. Cigit akartak lejmolni, mi meg nem akartunk adni, aztán utánunk jöttek. Csak ugye 10 méterre le voltak maradva, mi meg éppen hazaértünk és rájukbasztuk az ajtót. Ehhe. Na aztán így nem mentek ki a srácok, így fél 5-kor nekiálltam megágyazni nekik a kanapén, míg ők a wc-n ülve tárgyaltak. ??? Azóta kóma van. Néha csörög valamelyik telefonja, aztán kinyomja én meg feljöttem netre, hogy ha esetleg a család hiányolná őket, leadjam a drótot. Ez van.

Azért az tetszett, hogy miután hazaértünk, a "nagyfiúk" málna szörpit kértek tőlem. XD

Du 3. Felkeltek, megetettem őket és hazaindultak. Persze mi volt az első dolguk, mihelyst kiértek a látókörömből (ahogy ők hitték)? Cigi és snüssz. Még kis hülyék.
Közben kérót helyreráztam. Jön a nagy csönd.
Na megyek és lesikálok néhány billentyűt. Kreatívkodok. Persze ezért is megkaptam, hogy ilyen is csak az én eszembe juthat. Majd ha kész lesz, megmutatom. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat