Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-05-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-05-26

http://www.youtube.com/watch?v=USP7q7Kux5k

Hogy milyen görcsölés? Az az izgulós fajta.

.../
Valamikor visszanéztek. Néha idegesek lettek – mintha azt gondolnák, ki ez a nagy pasi,aki elvakít? Néha úgy éreztem,mintha érdeklődve néztek volna, de lehet,hogy ezt csak beképzeltem nagyképűen. Amúgy semmi. Amikor találkozott a tekintetem a lánnyal,aki – nem vitás – a legtüzesebb lány a parkban, talán a városban, bámult vissza rám gondolkodva, mintha érdeklődne, én nem éreztem semmit. Csak a vágyat,hogy kilépjek a fájdalmamból. A pillanat elszállt, megjegyeztem minden hibát. Bella dolgokat. Haja ugyanolyan árnyalatú volt. Szeme is hasonló alakúnak látszott. Álla vonala ugyanúgy keretezte arcát,mint Belláé. Szemei között ugyanolyan apró ráncok ültek. – ami meglepett, hogy vajon miért aggódik… Itt adtam fel. Bolond voltam, hogy azt hittem ez a megfelelő hely és idő, hogy egyszerűen szembesétáljak lelki társammal, csak azért mert annyira akartam. Nem éreztem, hogy itt találnám meg.


Több levegőt fújtam a szájába, de nem történt semmi. Csak élettelen emelkedés a mellkasánál. Még mindig pumpáltam a szívét, számoltam amíg ő mániákusan dolgozott felette, próbálta ismét összerakni. A király összes lova, és a király összes embere...
De semmi nem volt ott, csak én és ő.
A holtest felett dolgoztunk.
Mert ennyi maradt a lányból, akit mindketten szerettünk. Ez az összetört, kivérzett, szétroncsolt holttest. Nem tudtuk ismét összerakni Bellát.
Tudtam, hogy túl késő. Tudtam, hogy halott. Biztosan tudtam, mert a húzás eltűnt. Nem láttam okát, hogy mellette maradjak. Ő már nem volt itt többé.
/...

Jééé, Duci ma 29!! :) Jajj, de öreg...

Karok üzenik a gazdinak: teeee hülyeee picsaaaa!!!

Az eredmény elhatározás kérdése! Nincs helye engedményeknek és nyafogásnak!
Meg lehet sértődni. Ha attól jobb. Jobb?

(Ha most nem húzom ki a gyufát, akkor sosem.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat