Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-04-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-04-25

Ma is kipipálva. Mindjárt jön hozzám tesó number 1. Elviszi a gatyáját meg a zokiját. :P Cserébe itthagy egy meghívót. 30-án elballag. A nagyfiú... :D
Addig is mesélek egy picit. Bár igaziból konkrét sztori nincs, csak megint mozzanatok.
Az egyik, hogy ma Koko volt a beosztós, aztán megyek be reggel, ő meg megkérdezi, hogy milyen a kedvem. Én a szokásos reggeli morcomat éltem, aztán mondtam valami alig hihető frankót, amit ő úgy vett le, hogy akkor ma mindkettőnknek fasza kedve van és ne nagyon szarozzunk már. Nem bántam túlzottan. Aztán szokás szerint szoptam ma is. A saját tonnányi melóm mellet még beugrottam raktárosnak is meg diszpécsernek is. Überkirályfaszajó.
Aztán Gyuri is elkapott egy nem túl szép pillanatomban a bajával és meglepetésemre levette, hogy ma nem vagyok vevő a panaszkodására. És kedves volt. Na jó, velem néha szokott. De ez titok! ;) Na meg aztán a bankettes menedzserünkkel meg a studiósunkkal is szövegeltem egy csöppet. De őket azért ímádom, mert halál hülyék. Kábé egy szinten vagyunk. Egészséges kreténség! Mentem volna haza, várom a liftet már jóideje, aztán mire odaér és kinyílik az ajtó és belépnék nagy lendülettel, csak annyit látok, hogy óriási nagy levél meg ághalmok közül ennek a két hülyének a feje bújik ki és röhögnek rámnézve. "Háhá, még egy Virág!" Dzsungelköltöztetési prodzsekt zajlik a házban. Az új dirink csak kicsit kattant...
Közben Zoz befutott. Első dolga? Ráállt a futópadra és felnyomta maxig. Farmer, zokni, ékszerek... Aztán most leültek pasival sakkozni. A vén trottyok.

Elosonok melegszenyát gyártani. Lehet, még visszanézek...

:D Megtaláltam azt a ritmust és csípőmozdulatot, amitől berezonál a galéria. Pedig csak ülök. :D :D :D Madonna... Ez tényleg nagyon kis ütős lett.
A másik abszolút "napjaimkedvence" Armin van Buuren Only Imagine albuma...
(Azé' az se semmi, hogy belép Zoz a szobába, és kb 2 perc után megkérdezi, hogy mit hallgatok, mert tök jó.)

"Táncolós, éneklős süni" és bárgyú vigyor...

Zoz átvonult "a punk"-hoz. Már épp ideje volt, mert engem zaklattak a kölkök msn-en mindenféle mohaa szerverbeállítás miatt. Én meg ugye közvetítettem, de lila fingom nem volt róla, hogy mit írtam.

Ez a vietnami papucs lehet, még korai... Jéghidegek az ujjaim. Hadd ne húzzak már zoknit estére... Nyávogós, szőrős, cicás papucs száműzve. Annyira vágylohasztóan gyerekes vagyok, hogy az már művészet. Kértek maoam-ot?

"Give it to me! Yeah!!!
No one's gonna stop me! Now!!!"

Valaki nagy szarban van. Aki nem én vagyok. Igazából nem értem, hogy baszhatta el így. Ennyire már szántszándékosan lehet csak. Hát most már aztán foghatja a fejét. De azt sem túl sokáig, mert kibagyorsan le kell reagálnia, ha nem akar keresztet vetni az eddig elért dolgaira. Fasza kilátások. Ne b@sszátok el ennyire! Szó szerint.

Üdv újra itt Gyogyi! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat