Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
10 éves osztálytali

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
10 éves osztálytali

Nem szabad hazamennem. Feltámad bennem a honvágy. :'(((
De legalább láttam a régi bandát. Még mindig tök idióták. :D Első körben Zsuval smúzoltam, ami azért tűnt kezdetben tök röhejesnek, mert a suli uccsó 2 évében már egymás vérét szívtuk. De jót tett nekünk az elmúlt 10 év. Tök pozitív lett a csaj, élmény volt dumálni vele. Na aztán kezdtünk megszaporodni és leültünk az egyik asztalhoz. Sikerült beülnöm a két legnagyobb idióta közé (Béla -mondjuk ő padtársam is volt mondván, hogy majd mellettem megjavul, erre én süllyedtem le- és Máté). Szemben meg Tagsi, de mindegy is. :D Mentek a körkérdések, jöttek az arcok, előkerültek a sztorik. :D Szépen gyarapodtunk, végül kábé 15-en összejöttünk. A 30-ból. A szervezők (Lilla és Zsu) kicsit fájlalták, hogy egyesek még arra sem vették a fáradtságot, hogy legalább azt visszaírták volna a körlevélre, hogy bocs, de nem tudok jönni. Célozgatok itt a két férjezett és elszállt csajra (akik már a gimis osztálytalin is tavaly tök besavanyodva ültek - ők még ott is osztálytársaim voltak, sőt az egyikőjük ovitól fősuliig). Na aztán egyik csajszi lebabázott, már lassan meg sem lepődök. :P Sokan diplomás munkanélküliek, van aki még életében nem dolgozott. Aztán ott a banda másik fele, akik már tudják mivel jár a meló és a görcsölés. Aztán felmerült, hogy ki az aki egyáltalán a szakmájában dolgozik? Enyhe mosoly átsuhant az arcomon. Még egyelőre. Pozitív csalódásként éltem meg, hogy Zolival baromi jót dumáltunk a jelenlegi szar szituról, holott a suliban ő volt az egyik legnagyobb tirpák bunkó. Mindenesetre, ha Stuttgartban járok és lángost akarok enni, már megvan a hely. :D Van köztünk börtönpszichológusnak készülő, van cukrász, van geográfus, van környezettudós, van fuvaros, van biztonsági őr, van idegenvezető, van néhány közgazdász is (:P - de egyedül nekem van állásom).
Na aztán volt egy érdekes pillanat, amikor picit lefagyott az arcom. Gergő, aki történetesen cukrász, hozott egy ajándékot Zsunak, aki hobbiból szokott sütögetni. Előbányászott egy kis zacsit és átadta neki, mint jelképes ajándékot mondván, hogy milyen jópofa. És amikor Zsuzsi kiszedte a zacsiból azt a habverőt, amit kábé 9 éve én vettem Gergőnek poénból a szülinapjára, akkor egy picit felbasztam az agyam. De még a masni is az volt és úgy volt rákötve, ahogy én tettem rá. Felébredt bennem a pitbull és átfutott az agyamon, hogy odavágok Gergőnek, de aztán látva, hogy Zsuzsi mennyire örült az ajándéknak befogtam a pofám. De most tényleg, hogy lehet valaki ennyire tirpák??? Szerencséje, hogy nem keveredtem mellé egész este, mert lehet, hogy nem állom meg és beszólok neki. Bazzeg... Valszeg anno félredobta valahova és most előhalászta és lepasszolta Zsuzsinak. :S
Na terelni kell az agyam, mert nem akarok ezen csámcsogni...
Újra teljes mértékben funkcionál a telefonom. Hiphiphurrá!
És g*cire fáj a lábam az elmúlt napi trappolásoktól. De legalább már a vágás kezd behegesedni. Jejeje!
Holnaptól pedig én leszek a "the head of the department" aka HK Manager. Járhatok az 1 órás meetingekre. Überkirályfaszajó. Leszarom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat