Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-12-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-12-18

http://www.youtube.com/watch?v=vP1kLiqSI6Q

Kincseket találok mostanság. :)

Fel kell hívnom Aput...
Takarítanom kéne...
Meg kéne látogatnom Nagyiékat...
Leveleket kéne irkálnom néhány pajtásnak...
Szerveznem kéne...

24 óra.

Bevásárlás megvolt. Időszerű is volt már. Ha valaki benézett volna a hűtőmbe, látott volna egy üveg tormás majonézt, egy tubus mustárt és egy rakat piát (metaxa, szilvapálesz, csokilikőr, unicum). :P Na de most! Mint egy egészségesen és tudatosan gondolkodó felvilágosult emberke hűtője. :)) Nyammnyamm.
Közben Nagyi hívott. Hagyott üzenetet. De erről majd mindjárt. Na szal a bevásárlás végén először apuékhoz mentünk, hogy a srácok felvigyék a cuccost, majd Dödi és Zoz visszajöttek, hogy nekem is felhozzák a cumót. Útközben Zozból kibukott, hogy nagyapánk leosztotta most amikor náluk volt, hogy ritkán megy hozzájuk. Pláne a Virág! Erre csendesen kiengedtem a számon, hogy "bocsánat, hogy felnőttünk". Apu rögtön fel is figyelt, hogy miről beszélünk. Elmondtuk, hogy folyamatosan baszogatva vagyunk. Erre mondta, hogy ő is. Majd azzal folytatta, ami bennem is mocorgott. Mégpedig, hogy mivel ők már egész nap otthon ülnek, kiéhezve várják a rokonokat, akiket aztán folyton elmarnak maguktól és csodálkoznak, hogy ritkulnak a látogatások. Nomeg, hogy már felnőtt emberek vagyunk, akik dolgoznak, saját életük van és sokszor már fáradtak a nap végén bármihez is, nemhogy még a prédikációt hallgassák.
Z:- Mindig azzal jönnek, hogy "miért nem jöttök már".
A:-Na erre kéne azt mondani, hogy ti ültök egész nap otthon, miért nem jöttök ti látogatóba?
Kibukik egy "háhá" V száján. Az baszna be.
Na ezek után hallatlanul boldogan hallgattam meg a nap folyamán kapott üzeneteimet. És persze, hogy le lettem baszva. Az egész úgy lett beállítva, hogy az én hibám, hogy nagyapám megint morgós kedvében van. Jah, meg hogy jó lenne, ha jönnék mert akkor lenyugodna. Mi vagyok én? Villámhárító? Hát nem! Nem megyek. Az ember a haláláig tanul. Hát tanulja meg a másikat tisztelni! 23 évig engedelmeskedtem. Sokszor tiportak a lelkembe és mindenhez jó fejet vágtam és kedves voltam. De az hogy az én hibám, hogy... Meg hogy toljam oda a pofám, hogy legyen akit leüvölt és akkor megint minden szép és jó lesz. 2-3 hétig. Nem!

Na de hogy ne idegbetegen zárjam a napot, elárulom, hogy még megvan a szemem fénye. :) Nem adták még el az Audit.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat