Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-06-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-06-13

Mindenekelött: Msn beszart. Kénytelen leszek újrarakni, de mivel újraindítással jár, ezt most nem tudom kivitelezni. (Az újraindítás problematikáját pedig nem vetem le papírra... ;)) Nahát egy szmájli...
Naszóval ha keresne valamelyikőtök, skype, gmail, stb... Feltaláljátok ti magatokat. :) Ha meg ott se lennék, az azért van, mert buzi upc baszkurálja a netszolgáltatást.

Aztáááán: A megnyugvás mosolya megpihent az arcomon, amikor olvastam. Most először érzem úgy, hogy nem volt kár kinyitni a szám.

Volt még valami. Majd eszembe jut.

Nemrég értem haza a szabadnapomon lebonyolított gondnoknői megbeszélésről. Na kitaláljátok miről szólt? Óóóóh, igen. Már amikor Koko visszaköszönt nekem, láttam, hogy semmi jóra nem szabad számítanunk. Tyűűű bazzeg. Lényeg a lényeg. Nem vagyunk alaposak, nem igazán jó a csapatszellem, no meg nem erőltetjük meg magunkat, hogy pluszmelókat végezzünk. Én szokás szerint lefutattam magamban a felhozott vádakat, és valahogy nem tudom magamévá tenni. Én csak azt látom, hogy túlórázom, kihajtom a belem, igyekszem a lehető legprecízebben beledögleni a munkába mialatt szemem elött tartom az előző meetingen elhangzottakat. Szóval ment a keménykedés, felvetődött 1-2 költői kérdés, amire csak belőlem bukott ki a válasz, ami szerintem azt eredményezte abban a pillanatban a többiek fejében, hogy "ezt most miért kellett", na de rám ne húzzanak vizes lepedőt, ha tudom a dolgom. Nameg szembe kellett néznünk egy összetűzéssel, ami két kolléganőnk között jött létre. Ettől persze rögtön jött, a szar csapatszellem, meg hogy tekintsünk mindenkit egyenlőnek és hogy ne használjuk ki egymást. Márti itt rögtön megköszönte nekem, hogy sokszor cserélek vele műszakot. Felesleges. Mártival van a legkevesebb gond. Na itt aztán rögtön jött Koko, hogy na igen, akkor beszélnék a Virágról. Na mondom magamban, hö? Mert én, mint a rangidős legkisebb ne legyek a kihasználás célpontja. Itt rögtön mindeki rámnézett, hogy problémáztam-e valamin. Én kábé ugyanazzal az érthetetlen arccal néztem vissza rájuk, hogy nem tudom mi van. És Koko folytatta. Attól, hogy én vagyok a legújabb csapattag, még nem feltétlenül van kevesebb tudás a fejemben, sőt. Van köztünk olyan, aki hiába csinálja ezt 10 éve, én lepipálom. Na itt az én fejembe kúszott be az "ezt nem kellett volna". Jah, és hogy az ő személyes védelmét és 120%-os támogatottságát élvezem. Khm. Szerintem ezt csak annak "köszönhetem", hogy a még hétfőn köztem és a haccp ellenőr között lefolyt kérdezz-felelekben kivágtam magam. Másnap Koko, az igazgatóhelyettes és a diri is fényesre nyalták a seggem. Persze ettől függetlenül, mindjárt a megbeszélés elején megkaptam a holnapi pluszmelómat. Jujj de jó. Jön a végleges diri hétfőn. Képzelhetitek mi lesz... Jah, és a kedvenc: Így végezetül, mivel elkezdődnek a szabadságolások, szeretnék mindannyiotoknak kellemes nyaralást kívánni!"

Na mi van? Mindannyian meccset nézünk??? :D Hülye csigazabáló munkaadóim bebukják...

Msn megy. Helyreráztam.

Jönnek a kérdések a barátnőktől: "Te hogy bírod ezt az EB-s időszakot? Mert én nagyon nem."
Hehehe. Jól. Kimegyünk a srácokkal a kocsmába kivetítőn nézni, vagy csak itthon nézzük. Néha picit bezavarok ha uncsi a meccs és tuti akkor jönnek a gólok. :D

Megvan, hogy mikor megyek szabira. Asszittem magam alá csinálok, amikor meghallottam, hogy pont akkor lesz Zamárdiban Balaton Sound jónéhány kedvencemmel... Jujj, nem szabad kihagyni! Pláne, hogy akkor pont a Balcsin leszek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat