Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Állatkert

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Állatkert

Beszéltem Nagyimmal. Ravaszkás volt a hangja. Ismerem ezt. Elmondtam a mondandómat és nem kötekedett. Rámhagyta a döntést. Azt hiszem, kapok én még hideget.
Ma végre elhozta zoz a kismacsekot. Megérkezik. Behozza a nappaliba. Mire a kosárhoz érek, a macs már sehol. Birtokba vette a lakást. Fel-alá rohangászott, szaglászott. Mígnem anyu rá nem lelt. Föl is kapta a jelmondattal: "Most bemutatlak a többieknek." "Anyu, azt NEM KÉNE!" Szerintetek figyelt rám? Vitte kifelé. "Ez a macska nem vágja, hogy a Riki egy túlfejlett csecsemő." Hát nem is. Mire utolértem anyámat, már mutogatta a kutyának a kezében lévő macskát. Riki persze rögtön heves farokcsóválgatások közepette elkezdett volna barátkozni, meg nyálas puszikat osztogatni, de a macs majdnem maga alá csinált, amikor megindult felé az eb. Kieresztette a karmait, mire anyám felszisszent. (Kezdtem élvezni a jelenetet.) Máris nyujtotta felém a macskát. Azt már nem! A te díjnyertes ötleted volt, idd csak meg a levét te! Meg sem moccantam. "Zoli, hozd ki a kosarat! Abban visszük be." Nem lett volna egyszerübb kézben bevinni, ha már úgy is abban volt? Mindegy. "Néha" nem értem. Azóta a cica idebent van és csak Trinivel akadt össze. Trini menekült. Nagy fej lesz ebből a kis izéből!
Közben le lettem szúrva. Mókucim ideges. Megértem. Az érettségi elött én sem voltam a top-on. Nem tudom, ismeritek-e azt a helyzetet, amikor valaki nem a mondandójával, hanem a hangnemmel bánt meg. Én gyagya persze rögtön belilult fejjel válaszoltam. Erről le kéne szoknom. Tuti felhúztam. Este felhívom. És megnyugtatom.
De most! Kutyát kellene füröszteni. Persze senki nem segít. Egyedül meg nem bírok el palackorrú pitbullommal.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat