Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2010-01-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2010-01-13

Csak azért, hogy következtetni lehessen a hangulatomra... :P

Délután elővettem a telefont, hogy márpedig most zenét fogok hallgatni és elkezdtem kutatni a számok között. És elindítottam, azt a "mindenhol őrzött, de ritkán hallgatott" számot. Fél perc után megszakítja a Voodoo People. Nagyi neve a kijelzőn.
-Hol vagy elveszve?
-Dolgozom.
-Itt a Zolika, gondoltuk felhívunk.
-Jól van.
-Szólok, hogy a Városház utcában láttam kosztümöket, mert biztos nem vettél még...
-De.
-Igeeeen??? (és komolyan meglepődik)
-Igen. És nagyon olcsón.
Persze be kellett számolnom töviről-hegyire, hogy milyet is vettem. :)
Tamtaram és üngyömbüngyöm, majd befejeztük.
Szám pörög tovább. 2 perc múlva megint megszakítja a Voodoo People. (Egyszer határozom el, hogy meghallgatom és akkor se jön össze.)
Na aztán csak letelt a mai 12 óra is és rongyolhattam ki, hogy hazakolbászoljak. Szokásos fejtekergetős-kíváncsiskodós trappolásom közepette a Körút és Baross sarkán megtorpantam. Visszatotyogás 2 métert és kirakat felé fordulás (otp fiók bankjegykiadó-automatás helyisége), adatfeldolgozás, koncentrálás. Odabent Eszti és Muki veszi fel a nagy zsét. Az ajtó előtt pedig Zoz pajti áll Mórral. Hátsó megközelítés és magam reája vetése. Egyik kézzel lefogtam, másikat a szájára tapasztottam és megrángattam. Még a szar is belé állt. Mór meg ugye nekikezdett a szokásos üdvözlésnek (ugribugri simikéért). Közben Eszti meg Muki is kiértek, pusza, nyerítés, pár mondat, aztán haladás tova. Úton, útfélen tesók... :D

Valamit kezdenem kell a hajammal. Nő, mint a gomba, már zavarja a nyakam. Meg amikor a fülem mögé tűröm, akkor felkunkorodik a tincs az arcomnál. Mókás. Copfba meg nem tudom fogni. Valamit ki kell okoskodnom. Ja, és már faszásan barnulok vissza.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat