Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Báránybőrbe bújt kisnyuszkó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Báránybőrbe bújt kisnyuszkó

Ahoj!
Ma vala péntek. Ma úgy gondoltam, hogy a világ pofájába röhögök és meghökkentek mindenkit. Hogy mivel? FEHÉRBE ÖLTÖZTEM. A hatás nem maradt el. A "hú, de csini vagy", "hogyhogy fehérben" és a "gyakrabban kéne így öltöznöd" különböző változatai röpködtek felém. Na nem! Nem az igazi. Egyszer elviselhető, de ez nem én vagyok.
Voltam angolon. Aztán egy lyuk, amikor is megszabadultam néhány elsős jegyzetemtől. A pénzt azon nyomban elköltöttem "English for international tourism"-bibliámra valamint vettem CSOKIT meeeeg PUSZEDLIT. Nyammm... Gyogyi? ;) Aztán fényképeztem a csajszikat (meg ők is engem-vuááá), így majd frissítek a honlapon. Barbi megint az egekig magasztalt olyan mondatokkal, hogy: "tudod, hogy ímádlak" meg "pedig te zseni vagy"... Asszem megkérem a kezét. Mellesleg ma tudta meg, hogy végeztem lekvárral, és büszke volt rám, hogy őszintén és bátran viselkedtem. Alig néztem. Ezek után lezavartunk egy környgazdot meg egy ut.ir-i gazdot (vágjátok), amely utóbbin valakinek ki kellett mennie a táblához és ott megoldani egy feladatot. Na ki legyen az? "Akkor a névsorból választok." Melindára néztem. Tuti, hogy engem fog választani. Valahogy mindig megakad a szemük a nevemen. "Pásztor Virág. Ki az?" Önelégült, csöppet keserű vigyor. Kimegyek. Kaparok a táblára. Krétapor, dzsuva... Túlélem. Visszamegyek helyemre. Barbi: "Olyan voltál ott kint, mint egy tanár ebben a ruhában." Akkor asszem a fehér visszakerül a szekrénybe... :P
Aztán nyomi a Westend elé. Zoli nevezetű bamba pajtásom némi indián beütéssel nem késett. Kapjon kockacukrot? Elmentük mérget venni. Méreg=sajtburger, sültkrumpli, cola. Aztán kivonultunk a korzóra. És kajáltunk. És néztük a népet. Aztán feltűnt, hogy 1-2 emberke kinézte magának a balomon ülő pajtásom. sőőt. Egy nem éppen jól szituált, 70 év körüli, hontalan kinézetű egyén, keresztbefont lábakkal, tőlünk 3 méterre le sem vette róla a szemét. Na mondom, itt banzáj lesz. :D Felálltunk és elvonultunk az ürge elött. Hátralestem. És még mindig nézte zolit. Áááá! Aztán ő is felállt. Azt hittük után(unk/a) jön. De nem. Biztos megijedt tőlem. :P Nem adtam volna ingyen a gyereket. Jah, "a gyerek" költözik, úgyhogy most kb 2 hétig nem tud netezni. :( Hazafelé meg fotóztam. Mint egy turista. :)
Kéne kajálni. Megyek is. Mert holnap Gyurcizom. Legalábbis remélem. Meg azt is remélem, hogy anyám nem tesz keresztbe.
Pá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat