Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Agresszív kismalac

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Agresszív kismalac

Olyan vagyok, mint egy... izééé. Nézek, de nem látok. Pedig nem vagyok fáradt. Fázom. Szar ez így. Meg ha nem figyelek, rámtör a flegmaság. Persze most már figyelek. Mindenki eltűnt. De jó, hogy ilyen összefüggéstelenül tudosítok. Na szedjük össze magunkat mááá! Hol a bugyim?
Ma nagyon vagány és bevállalós voltam. Reggel felkerestem kedvenc fóliaolvasztómat és birtokba vettem. "Most már csakazértis fóliát olvasztok sebesülés nélkül!"-csatakiálltással rá vetettem magamat. Az eredmény? Sebesülés NINCS! Ooolyan büszke vagyok magamra banyek, hogy nem is tudom milyen kolosszális hasonlattal éljek. Szóval inkább befogom. Viszont! Levettem a combommal a tejes piramis sarkát. Ez az, csak elcseszett valamit a kiscsaj! Mohától kiver a víz. Nem bírom azt a tetves parfűmjét gyomorral. Komolyan mondom, hogy Gizi néniéhez (takarítónő sajátos izzadtság- és öreg-szag keverékkel) hamarabb akklimatizálódóm. Ma is volt egy erőtlen próbálkozása, hogy baszogasson. Flegmaságom legyőzte. Köcsöööög.
Rendet kéne rakni a gépen. Kevés a giga. Ezért is baszogatnak. Zozt is fejbe****** még a mai nap folyamán. Nem-nem az ő idióta játékai foglalják a helyet. Menjen már a fenébe! Majd az én zenéim, nem?! Fasza kilátások. Neki.
Ma agresszív kismalacot fogok játszani.

Asszem eddig jól haladok. De mivel normális ítélőképességem birtokában vagyok, tudom nagyon jól, hogy nem csak én reagálom túl a dolgokat... Akár hiszi valaki, akár nem, teljesen higgadt vagyok.

Feltettem új képeket. Többek közt magamról is. De nem kell ráizgulni a témára, továbbra sem tervezem a pornográfia kiaknázását. Mekkora kő esett le hatalmas aorta-pumpátokról!


"Azt mondom állj állj állj ilyet többet ne csinálj
Ha komolyan akarod nincsen akadály de addig
Állj állj állj ilyet többet ne csinálj
Lehet hogy ez neked jó de nekem fáj...
Azt mondom állj"

/Tankcsapda: Azt mondom állj!/

Maszi rámtalált!!!! 1 éve nem beszéltünk. Olyan jó volt. :D Nem jönne valaki 21-én Zanzibár koncertre a Zöld Pardonba???



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat