Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Na most mi lesz?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Na most mi lesz?

Be is álltam. Erre valahogy mindenkinek hirtelen be kellett mennie. Ekkor öcsém megint felkapta a vizet, mondván, hogy nagy nehezen be tudott engem imádkozni a játékba, erre ez van. Úgyhogy sértődötten összeszedte a kapufákat és hazafelé vette az irányt. Ám ekkor kijött egyik kispajtása, hogy van-e kedvem tollasozni. Nekem ne lenne? MINDIG!!! "Hozd az ütőt Ken, Barby már nagyon türelmetlen!" Úgy 8-ig elvoltunk, aztán rájöttünk, hogy a vaksötétbe nincs túl sok értelme a dolognak, mivel még nem vagyok denevér. (Bár jó úton haladok. Talán egyszer még a vámpírok is befogadnak...) Így aztán inkább leültünk dumálni. 9-kor beadtam a kulcsot valami miatt, amit itt a naplóban nem szeretnék leírni, mivel az ügyben szereplők elolvashatják és fény derülhet A TITOK-ra...
Ma sikeresen aludtam 10 órát. Anyu reggel (?) szokásához híven belekezdett az "ébresztő tapló"-akcióba. Nem jött be neki. Fél óráig bírta elviselni a sikertelenséget, aztán valami gyenge szöveggel felrázott minket. Asszem valami olyasmi volt, hogy: "Na most már ébresztő van szarikáim!" Tudtam, hogy készül valamire, nem szokott ilyen "kedves" lenni. "Nem takarítok és nem mosogatok."-ennyi jött ki a torkomon, de szerintem nem a kellő hangerőn, mert nem landolt plüssmedve az arcomon. Mint kiderült, bevásárlás volt a menün. Iggggeeeen! Minden létező boltba be kellett menni. Minden létező kezemben szatyor volt. De hazatértünk után, húzhattam az ágyneműt meg kitakaríthattam a fürdőszobát. Ó, anyukám, nem érdemlem én ezt meg, nem voltam ennyire jó. Persze tisztességesen megcsináltam. Mertem volna ellenszegülni. Öcsém, a kretén meg egészen idáig a számítógép elött fészkelt. (Kedves gyerekek, ma a fecskeanyó mond nektek mesét: Itt ülök a fészkemben, a tojásaimon. Hosszú villás farkamat lengeti a szél...) Az nem zavarta, hogy félóránként vertem neki a nyálam, hogy kiselőadást köllne összerittyentenem, úgyhogy legyen oly szíves és folytassa az érdekfeszítő amerikai hódítást késöbb. Nehéz. Nagyon nehéz.
Este beszéltem Mókuslekvárral. Határozottan jobban van. Előadta a hattyú halálát, hogy annyira hiányzom neki. Jól esett hallani. :) Aztán amikor mondtam neki, hogy mennyien érdeklődtek utána, hogy hogy van satöbbi, teljesen oda volt meg vissza, hogy milyen jó arcok vannak körülöttem és mindenkit puszil. Tündibündi!
Holnap meg pötyöghetem a kiselőadásomat Egyiptomból...



Újabb éjszakai kiruccanás....

W: a szivunkben orokke talan

Buksicica sz:
hány évig tart még a csók az arcunkon ami
sohasem volt
veled táncolni sohasem fáj
szorítsd a testem

w: ha erzed hogy faj
habar akkor inkabb simogatni kene, ha faj:)
nem szoritani
most mondd azt, hogy nem vagyok szokimondo:D

Buksicica sz:
meg sem szólalok :D

w: vigyor

Buksicica sz: :D:D(H)

W:
ami kesik, nem mulik
ez egyik regebbi mondatodra, kb. 15 perccel ezelott mondatodra, idezesedre irom




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat