Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-08-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-08-23

Hónapok óta most ébredtem először az ébresztő órára. De legalább most felébredtem rá, nem úgy mint anno, amikor már a fél ház azt hitte evakuálás van (silent hill sziréna), míg kisvirág édesdeden alukált.
Ez van. Majd ma, hahhaaa! Két nap pihi jön. A csajok már meg is jegyezték ma, hogy mikor leszek már szabad, mert folyton én vagyok bent. Pedig nem is, de sebaj.
Elkezdtem nézelődni a könyvesboltok honlapjain egy jó kis összefoglaló magyar történelmi könyv után kutatva és megsemmisülve kell tudomásul vennem, hogy elvétve találok csak 1-2 szóba jöhető és tartalmas könyvet, míg a magyar zsidóság történelmébe minden keresett oldalon rögtön 2-3 találatot kihoz a kereső. Erre inkább nem teszek megjegyzést, mert még a végén beigazolódni látszana apám összeesküvés elmélete (amiben sajnos egyre jobban hiszek).

Kollégák...
Hajnaljaim fénypontja, amikor az aluljáróból felérve beleütközöm a söprögető Pityuba, aki a félhalk köszönésem után "rámkiabál", hogy "Jó reggelt kistündér!" Azért ez jól tud esni. :)
Na meg! Péntek éjjel megyek vidámparkozni a kollégákkal!! És eddig úgy néz ki, hogy mindannyian ráérnek. Egy a bibi, másnap nekem kell hajnalra mennem és 12 órázom. Lehet, hogy leszarom?
Na aztán még ott van a régi megszokott "Virágoooom!"-kiáltás az ebédlő egyik végéből a másikba. Majdan mellémgallopozik.
-Ülhetek melléd?
-Csak nyugodtan. Még jó, hogy 2 oldalam van...
Aztán leül velem szemben. 2 perc múlva elkezd vérezni az orra.
-Basszus. Látod ez is miattad van. Felmegy a vérnyomásom és mindenhova tódul a vérem.
Elengedtem a fülem mellett, hiába várta a reakciómat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat