Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Megfulladok! Eresszetek!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Megfulladok! Eresszetek!

Némiképp megpróbáltam ma aktivizálni magam. Ki is vittem a szemetet. Meg elmosogattam. Meg főztem a pet-eknek. Bizony ám! Na jó, összehoztam egy prezentációt is, meg megpróbáltam képeket szerezni mozgássérült szállodai szobákról, de nem volt valami sikeres, így kénytelen leszek hétfőn benyalni magam egy szállodába, hogy megnézhessem, mit is kéne megterveznem, lerajzolnom, formába öntenem. Mint egy igazi művész. Közben nagy nehezen rávettem magam, hogy dvd-ket írjak. Le is töltöttem a legújabb Nero-t tegnap éjjel, de hamar rájöttem, hogy nem egyszerű móka ez. Szerintem bánja majd néhány dvd-m mire rájövök a nyitjára. Most meg ráleltem kedvenc kultuszfilmem (Mátrix) paródiájára és azt illegalizálom le. Ááá, még cd-t kell írnom. Neee! De. Csak az bánt, hogy nem tudtam minden számot összeszedni az illetőnek, így maradt még 30 percnyi szabad hely a cd-n. Én viszont utálok egy cd-t nem teletölteni, így lehet, hogy rakok rá neki néhány meglepit. Csak aztán nehogy kivágjon, mint cicust kakikázni. Közben anyám folyamatosan baszkurál, hogy húzzak el az orvoshoz. Nem miattam aggódik, egy frászt! Fél, hogy ő is elkapja. Ezt közölte is tegnap este. Én meg közöltem, hogy nincs semmi bajom, ezt márciusban is eljátszottam már, egy hét alatt túl vagyok rajta. A falra mászom tőle, lassan már ott tartok, hogy inkább visszatartom a köhögést csak ne kelljen a pofavágásait szemlélnem.
UTÁLOM ZOZT!!! Utolsó szemétláda! Szemét! Hogy lehet valaki ilyen rohadék! Jól van vazze, tudod kitől várj szívességet... GÖRÉNY!

Nah, megcsináltam én is Gyogyi tesztjét. Az eredmény? Többnyire átlagon aluli, kivétel az érzelmek terén. Hehh? Azt hittem, fordítva lesz...
Érzelmi intelligenciája jó, de bizonyos helyzetekben félreértik érzelmi megnyilvánulásait, reakcióit.Legtöbbször ugyan tudja, hogy hogyan juttassa kifejezésre saját (pozitív vagy negatív) érzéseit,de ezt esetleg nem odaillően teszi, amely félreértésre, meg nem értésre adhat okot. Néha ellenőrzés, megfontolás nélkül engedi érzelmeit szabad útjukra. Mások érzelmi állapotának felismerésében általában nem hibázik. Kapcsolatkialakítási és -fenntartási készsége megfelelő, bár ha szeretné sem minden esetben tud másokra hatni és érzelmeiket befolyásolni.
Érzelmileg viszonylag stabil, kiegyensúlyozott, de nagyobb megterhelések hatására kibillenhet eredeti egyensúlyi állapotából, s csak hosszabb idő múlva tudja visszanyerni nyugalmát. Feszültségtűrő és -kezelő képessége jó, de nem minden megterhelő esetben vagy helyzetben tudja rögtön, hogy hogyan oldja azt meg. Néha feleslegesen rágódik olyan dolgokon, amelyek már a múlté, előfordul, hogy nehezebben dolgozza fel a negatív történésket, s néha szorong vagy aggódik, ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt elképzelte. Megterhelő helyzetekben kijön a sodrából, s dühét sem tartja vissza, hanem rögtön kifejezésre juttatja. Érzelmi reakcióit általában kontroll alatt tartja, de előfordul, hogy erőteljesebben reagál valamire. A negatív megjegyzéseket és kritikákat csak akkor viseli jól, ha éppen megfelelő hangulatban van hozzá, egyébként megbántódik. Saját szükségleteit, vágyait, szándékait nem sikerül mindenkor kordában tartania, s van, amire emiatt intenzíven reagál. Ha nem érzi jól magát (főleg idegenek között), akkor néha félénken, visszahúzódóan vagy szégyellősen viselkedik. (Jelezném, hogy ez utóbbi mondat sántít. És ha jól érzem magam?- a szerk.)
Általában kedveli a társaságot, de nem minden esetben élvezi, ha sokan vannak a környezetében. Alapvetően ugyan szeret olyan helyekre járni, ahol általában sokan vannak (pl. étterem, mozi, rendezvények), de a tömeg néha zavarja. Viszonylag könnyen alkalmazkodik másokhoz, s veszi fel az adott társaság hangulatát, ritmusát. Van, amikor nagyon élvezi a nyüzsgést, azt, ha mindig történik valami körülötte, s ő maga is szívesen vesz részt ezekben a történésekben. Általában szereti a közös programokat, s szívesen vesz részt olyan összejöveteleken, ahol lehetőség van több ember összehozására, megismerésére. Társas orientációja révén könnyen és szívesen alakít ki új kapcsolatokat, s igyekszik fenntartani, hosszú távon ápolni is azokat. S bár kedveli az újszerű, izgalmas összejöveteleket, néha idegenkedik mások előtt szerepelni, megnyilvánulni, s az is zavarhatja, ha a társaság középpontjába kerül, ha mindenki rá figyel. Alapvetően szeret beszélni, társaságban nem szokott unatkozni, s általában hamar be lehet vonni mindenféle együttes tevékenységbe. Nem mindig szeret egyedül lenni, bár néha kifejezetten igényli az egyedüllétet, a magányt. Előfordul, hogy visszahúzódóan viselkedik, de inkább csak akkor lesz jó hangulata, ha mások között lehet.
A prezentációs képességemet majd a holnapi prezentációm után vesézem ki. Majd bölcsen levonom a konklúziót. Azta, miket tud a kis kretén!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat