Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-01-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-01-02

Simán beírtam volna, hogy 2007. 12... :D
Annyi történés van, amit szívesen megosztanék, de mire fáradtan eljutok idáig, hogy leüljek és gépeljek egy picit, már elmegy tőle a kedvem.
Illene elmesélnem persze az előszilveszteri bulit, amin egymás hegyén-hátán fetrengtünk némi tudatmódosítóval magunkban, de mégis nagyon jó kis lazulós este/éj/hajnal volt. Nameg aztán volt maga a szilveszter, ami halál nyugis volt.
Jah meg csajokkal is tartottunk kiskarácsonyt. :)
Itthon nagyjából minden oké, leszámítva, hogy papucs néha picit féltékeny, amit kicsit nehezen viselek. Na de ezt is bóknak kell venni. Nameg az a helyzet, hogy világéletemben remekül kijöttem a hapsikkal. Fiú barátaim is akadnak. És én attól, hogy van nekem kispapucs, nem szakítom meg velük a kapcsolatot. Igenis van pofám a szállodában is visszaszólni a pasi kollégáknak 1-1 "szaftos" beszólás után. De mindenki tudja, hogy ez halál poén. Csak talán pasikám nem. Bár... Nem olyan buta ő. Csak fél. Pedig semmi oka nincs rá. Ezen is át kell esni.
Dódozóban egyébként semmi izgis. Szilveszteri teltházat végig élvezhettem. Most meg nekivágunk a nagytaknak. Sokan betegek. Nem akarok én is dögvészen lenni. Bár valami(ke)t már tutira összeszedtem.

Paff... Fáradt vagyok basszameg. Pedig még csak a 2. napja van az évnek.
Az sem egyszerű, hogy ma nekiálltunk lelkizni A HR-essel (name: Robi).
Röhej.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat