Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Tök jól vagyok. Végre. ;D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Tök jól vagyok. Végre. ;D

Vasárnapra egyesek nagyon kiéheznek... Jó volt. Megint volt minden. Na nem úgy! Ejj... :D Jól éreztem magam, természetesen. Nehéz elindulni haza. :)


A nap jelmondata: "Lesz ez még szarabb is!"

Kimászom a vonathoz. Gergővel. Mert Zoz alszik. Persze. Szóval beáll a jármű. Mi a ****-om?!? Erre másszak fel? Mi van Esztergom felé? Evakuálás??? Felszállok. Megtalálom Melindát. Csak néhány embert kellett oldalbavágnom a táskámmal. Mindegy. Lecuccolás a cirka fél négyzetméternyi helyemre. Aztán duma part1. Melinda mindig tudja, mire kell rákérdezni. Elbeszéltem, hogy s mint telt a péntek délutánom. Meg miegymás. Lényegtelen. Beérünk a suliba. Első óra valami településmenedzsment lett volna. Ha eljött volna a tanár bá/né. De nem. Szóval 9 elött elkolbászoltunk. Nem kellett volna. 9-kor állítólag bevillant valami nagyokos. Kééésőőőő. Aztán volt valami szállodám. Lényegtelen. Utána angol. Kisvirág be-bevillan. :D Aztán lyukasóra. Melindával irány az APEH. Újfent. Sorszámot húz. "299. Ön elött még 30-an várakoznak." Laza kézmozdulat. Papír kukába. Írány vissza. Duma part2. Megint rátapintott a lényegre. Megkérdezte, hogy mit szeretnék valamivel kapcsolatban. Bele sem mertem eddig gondolni. Igazából nem tudom megfogalmazni. Csak azt tudom, hogy nagyon akarok valamit. De élvezem, hogy nehéz megszerezni. Pedig tudom a módját. De akkor sem. Aztán újfent megfogalmaztuk azon nézetünket, hogy Barbi a mi Barbi mamánk, mi pedig az ő Barbi babái vagyunk. Közben rájöttem, hogy én vagyok a "legkisebb" a bandában. Melinda 21 vagy 22, Barbi 23, Eszti 22...én meg.... :D Visszaérünk. Kiderült, hogy nem is volt lyukas az a lyukasóra. Azt a mindenit!!! Szííívás. Aztán rendezvényszervezés. Felvetődnek a nemi különbözetből eredő problémák:"A heréket elpusztítják, hogy ne kelljen etetni őket." :D Egyébként az "ivararány"-kérdéskör (:D) felvetődött még a nap folyamán. Csajszik: "Bezzeg a Műszakin mennyi fiú van..." Háhhh... Na de térjünk vissza a mához. Uccsó óra. Na ez aztán totál betett. Valami genya nőcit kaptunk meg. "Hadd ne kelljen már felnőtt embereket fegyelmeznem!" És közben folyamatosan püfölte az asztalt. Aztán kiselőadást tartott a ksh adatokból. Ugyanabban a hangsúlyban nyomta majd 80 percen keresztül. Én már ott tartottam, hogy elővettem egy lapot és szépen leírtam a gondolatatimat. Mindegyikkel egy sort tele. Az eredmény?
kihalok...
megfojtom...
haza...
nemtom...
fogd már be...
idegbaj...
%...
30 perc...
monoton...
meg fogok hülyülni...
fáj...
írni kéne?...
elalszom...
utálom...
Közben Melinda és Barbi figyeltek. És nevettek. És csóválták a fejüket. Most miért? Én kicsi vagyok...
Észrevettem magamon, hogy átveszem a körülöttem lévő emberek szokásait. No comment. :D
Na mindegy. Megvolt a hazérkezés is. Idehaza a szokásos kertvárosi "feeling" fogadott. Mindenki kiszabadult. Nyüzsgés. Kölkök, anyukák, motorosok, néhány autó... Én meg baktatok. Élvezem. :) Jó hely ez.

Gyogyinak naaaagy gratula!!!
Dennisnek meg... hát ez a napló... nem mondok semmit. Disznósááááág!!!
Jaancsinak meg örülök. Még így bordatörötten is. Én egyedül kevés vagyok a fórumhoz. :)
Twinee persze jelen volt. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat