Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. július 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. július 24.

Apuztam. Öcsiztem. A szokásos alaphangulat megvolt. :D Vannak képek is. Meg kameráztam is. :)) Még szerencse, hogy nem örökítettem meg mindent. Persze lekváram bömbikélt. Meghal, megpusztul, stb... Nem úgy megy az! Bezzeg a privat Gold... Fiúúúúk! Volt még kutyasétáltatás 8. kerület módra boxerral. Meg lesz legközelebb görkorizás is. Meg Gyűrűk Úra. Meg Sims. Jah, és meghallgattuk mostohanővérem Bëlga CD-jét is. Emberek! Soha! Csak ha le akartok épülni. Aztán előástunk Csinivel egy INXS CD-t. Határozottan jobb. Apu csinált "péniszuszókat". Azokat markoláztatta velem. "Még ragad egy kicsit, nemrég lakkoztam." Apuuu... Nehogy felnőjjél nekem! Meg hozzámvágta a sörét.
Nagyim megint beizgult a telefonra. Szokásos üvöltés a háttérből. Kisvirág immáron flegmán szarik az egészre. Evvan. Még fejlődöm.
Holnap meló. 6-tól. Nem akar valaki meglátogatni? Nem mi? Oké.
Annyi mindent akartam mesélni még. De most nem megy az "ihlés".

Pajtikám szintúgy elmebeteg. És csakazért sem utálom! Csak szeretné a drága. De nem okozok neki örömöt. A formás kis seggére meg érlelődik egy lendületes rúgás a formás lábammal. A sört pedig nem halasztjuk el. Aztán nem visszaélni a meghívásoddal és valami ellenszolgáltatást kérni! És ha megunod, akkor mi van? Irgumburgum? Tudod mikor...! Fütyi!
(És tudom, hogy nem vagy olyan izééé. Sőt!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat