Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
A sinus-görbe legalja

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
A sinus-görbe legalja

Nah, gyorsan!
Tegnap kaptam a hírt, hogy meghalt anyum nagybácsija, így a lyukasórám pont kapóra jött, hogy részt vegyek a temetésén. Írtózom ettől. Ott voltak a rokonok (akikkel anyám már nem is beszél) és 2 méterre tőlünk megálltak. Aztán persze odajöttek, de szinte remegett a levegő. Unokatesóim is ott voltak. Évek óta nem láttam őket. Megváltoztak. Ők meg azt mondták, hogy alig ismertek meg, mivelhogy teljesen feketében vagyok és még a hajam is... Na mindegy. Pedig már pont most akartam visszaállni a színes cuccokra.
Tegnap más hírt is kaptam. Mókuslekvárnak tüdő- és mellhártya gyulladása van. Még egy hét otthonrohadás. Így érettségi elött... Rávett, hogy csütörtökön ugorjak ki hozzá és látogassam meg. Oké, így viszont megint lógnom kell. Az utóbbi időben már nem győzöm pótolni a hiányosságaimat.
Ma reggel meg Mariann barátném köhögőrohamot kapott mellettem a vonaton, így amikor leszálltunk visszakísértem a hazafelé tartó vonathoz. Kész. Szegénykéim. Próbáltam beszélgetni vele, amikor még jól volt, de láttam, hogy ez nem fog most menni. Pedig még be is égettem magam, amikor elkezdtem szídni valakit a piercing-je miatt, miközben szemben velem egy alig feldíszitett srác vegetált. Áh... Most is órán kéne lennem...
De van egy jó hírem! Vagyis ez csak annak jó hír, akinek van msn-je. Pár napra kölcsökapok majd egy webcam-et. Hihihi. Mindez csak attól függ, hogy mikor lesz otthon megint net.
Na megyek, mert mindjárt kirúgnak! Csókolom.

Yessssss! Nem, nem a fejem ereszt. Van net! (Na de ki tudja, meddig.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat