Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-29

24 órás csúszásban élek. :D
De néha képes vagyok felnőtt módjára gondolkodni. Ez is valami. A szabadnapok hatása. :) Nameg egy kis önpofozásé. :P
Szóóóval... Tegnap elmentünk az Aréna Plázába, mondván beváltjuk a nyár folyamán begyűjtött kuponjainkat. No persze nem nyertünk semmit sem, de nem is ez a lényeg. Szééép, hosszú sor állt, amibe hát mi is beálltunk. Noha nyitásra mentünk, még így is fél óra volt, míg eljutottunk addig, hogy már csak 4-en álltak elöttünk. Addigra már mögöttünk 2-szer 3-szor olyan hosszú volt a sor, mint amikor mi beálltunk. Így aztán nem volt meglepő, hogy főhősünk (egy kis nyári rucis, sárga retikülös nőci) nem szeretett volna beállni a sor végére. Odasompolygott a sorban következő bácsihoz, kezében egy kuponnal, hogy ugyan had álljon már elé, mert -gondolom- nagyon siet. Papókánk persze jóarc volt és beengedte. Picit csúnyán néztem, hiszen voltak még a sorban rajta kívül olyanok, akik szintén egy kuponnal végigállják, de hát mit tegyünk, papa beengedte, 1 kuponja van, mindjárt végez. Bepötyögte a kupon sorszámát, nyivákolt is a gép, hogy sajnos nem nyert, papa pedig lendületet vett, hogy akkor most ő jön. Ekkor főhősünk szépen kinyitotta a táskáját és kivett még egy kupont. Aztán még egyet. Aztán megint egyet. És ez így ment kábé 10 kuponon át. Morogtam, mint a veszett kutya, a sorban elöttünk álló nő is hátrafordult felénk és együtt sipákoltunk. Na eddigre már egy másik papa kijött a helyéről valahonnan a középmezőnyből és letámadta főhősünket, aki rá sem nézve csak annyit bírt mondani, hogy már csak 1 darab van. Tééényleg? Jaaajj, de jóó.
Dühít, de valljuk be: az ilyenek jutnak előre. Gáz.

Várom Zoz jelentkezését. Megdumáltuk, hogy átjön, aztán elmegyünk Barbihoz pakolni, sőt még arra is megpróbáltam rávenni, hogy esetleg aludjon itt, úgysincs pasi, így megengedem, hogy mellettem szunyáljon. Ez utóbbit elutasította, mondván már 5 napja nem járt otthon. Persze megsúgtam neki, hogy ez szerintem mekkora kár. :) Na aztán őkelme ma megy beiratkozni, csak attól tartott, hogy muter megint beizgul a diákhitel témakörre és eljön vele, hogy aztán szerződést kössennek. Képes rá. Nagy szutyok. Persze megbeszéltük, hogy nehogy belemenjen, ne kezdje az életét másfél millás adóssággal, like me. De nem tudom mennyire tud a sarkára állni. Na szóval, lehet, hogy jóanyám még így keresztbetesz nekem. Mert ugye, ha elmegy vele (bár mondjuk velem soha sehova nem ment el, csak az otp-be a diákhitel szerződést felügyelni), akkor Zoz nem jöhet utána hozzánk. Egyébként nem tudom mit gondol. Azt hiszi, hogy megszakítottam Zozzal a kapcsolatot? Háháhá, nem lehet ennyire strucc. Olyan mindegy...
Ha Zoz nem is, én elmegyek Barbihoz. Bár a lábammal csinálni kell majd valamit, de ettől én még nyüzsgök majd ezerrel. :)
3-kor felhívom a kölyköt. Vagy lehet, hogy most... Nem reagál. Nem tudom erről leszoktatni.

Amúgy tetoválásom szépen gyógyul. Bár még nem hegesedik, de már kezd elmúlni a minta szélének a vörösödése. Semmi fájdalom, semmi érzés. Néha oda kell figyelnem, hogy hol a lábam, pölö amikor felrakom az asztalra (:P), vagy amikor éjjel a jobb oldalamra akarok feküdni, nomeg nincs bokakulcsolás sem. :) De olyan kis szép. :))) Van már róla kép amúgy. Feltettem az új albumba. ;)

Pasi kint hagyta az asztalon a bizonyítványait. Minekután lenyúlta a fekete sportzoknimat, úgy gondoltam belelesek a bizikbe. :) Habár tudtam, hogy jó tanuló volt, de azért 4 év gimi alatt összesen 5 db 4-es, kitünő érettségi és 94%-os emelt szintű matek érettségi egy picit megbillentett. Teeee KOCKA!!! :D Ajánlom, hogy ösztönözzön az a +40 ruppó, mert ezek után... :P
Mondja a folt. "Az a fekete folt..."

Csanád. Javíthatatlan vagy. Nőőőőjjél már fel! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat