Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Rohanás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Rohanás

Egyre jobban beleásom magam a kakeszba. Hogy fogok kimászni ebből? A helyzet közben egyre csak fokozódik. Lesz itt még sírás...
Nincs időm írni!!! Ez nem igaz. Folyamatosan csak rohangálok. Persze mondanom sem kell, hogy nem tudtam kialudni magam a hétvégén sem, így most úgy megyek be melózni, mint ahogy pénteken eljöttem. Zoz is... Néz a szemembe. "De szarul nézel ki. Be van vérezve a szemed. Nem aludtad ki magad?" Hát nem bogaram. Ha már ő észreveszi...
Ma reggel gyorsan bementem a suliba, a nyelvvizsgámért. Újabb papír, ami nem nyugtat meg. De legalább lehet mutogatni. (Hja, a többi is valahol a fiók mélyén porosodik.)
Rohan az idő... Elszállt a jó kedvem is.
Mi van már?!?

Talán este még belesek. Ha lesz erőm!
Csók a családnak!

Itt volnék. Lehet hullámozni! Jaaaa, hogy már mindenki szunyál?! Lehet, hogy nekem sem ártana. Egyelőre úgy néz ki, hogy holnap végre alhatok egy kicsit. :D Kockacukrot!
Meló okés volt. Sok az új arc. Kezdem kiismerni az újjak dilijeit. Közben kezelem a régieket. Ma Orsi megfenyegetett, hogy ha mégegyszer kioldozom a köténykéje övét, feljelent szexuális zaklatásért. Hát nem egy tündibündi?
Hapsiztam is. Jaja, onnan gyüttem reggel. Hogy miket meg nem teszek érte? (És milyen sokmindent is amit nem kéne.) ;) Megencsak szemétkedtem. Én nem értem magam. A véremben van, hogy élesen visszaszóljak nekije? De remekül bírja, úgyhogy talán megfelezem vele a kockacukromat... Neeem is, még elhízna nekem. Hihi. Szóval most sem voltam valami gyengéd és kedves. Ráadásul folyamatosan gondolkodtam. Totális gáz, tudom. De erényemnek legyen mondva, hogy nem jutottam előrébb. Továbbra sem tudom, hogy mitévő legyek a jövőben. Közben azért írtottam agysejtjeimet Kill Bill-el meg Jóbarátok 10. évadjával. :D Ja, és kinyiffantottam a gyomrom. Babám anyukája mindig jön valami fincsivel. Zabás Kisvirág pedig ráveti magát szolidnak álcázván... Aztán jön az, hogy kikészülök, mivel életmódom újjabban minden, csak nem egészséges.

Mennyek hunyni? Meglátom... Még gondolkozom rajta. :)

Meséljek addig a sérüléseimről? :D Szóval az úgy volt... na, tök véletlen volt, hogy elejtettem a felmosó bizbazt a kezemből és hogy az beleakadt a nadrágom szárába, és aztán az is, hogy én persze pont akkor akartam lépni egyet, és hogy majdnem behasaltam az édességes polc alá. Meg csak viccből csámpáztam telepakolt tilitoli kocsimmal is amikor teljes erőmből meg némi lendülettel bevágtam jobb sípcsontomat az aljába. (Aztán fél óra múlva a balt is.) ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat