Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-12-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-12-10

Nálam most ez megy (csak hogy meglegyen a hangulat):
http://www.youtube.com/watch?v=0VnggXhbagY

Nyah. Amilyen vacak kedvvel mentem be reggel, olyan jó kedvem lett odabent. Pedig nem volt semmi extra. Csak apróságok. Néhány kedves szó. Mosolygós szemű köszönések. 2 másodpercnyi hátsimi.
Holnap reggel (???, nevezzük inkább hajnalnak) megyek beosztani. Meg gyakornokot tréningezni. Meg 11-ig főnökösködni. Holnap ugyanez. De utálom ezt a hajnalozást... A hétvégém meg szabad. Ha minden igaz, pénteken Zsuzsiéknál lakásnézés, bár eddig még nem érkezett visszajelzés, de mint tudjuk nem vagyok az az izgulós fajta. Szombaton pedig hazamegyek 2 év után. Osztálytali. Fura lesz. Fura lesz korábban lelépni, mondván hogy el kell érnem az uccsó vonatot (ami háháhá, csak Óbudától jár a hídfelújítás miatt-fakk! -> buszozhatok, de utálom), hiába van ott a házunk 20 percre... Azon még gondolkozom, hogy állatkáimat meglátogassam-e. Bár nem hiszem. Csak összeszorulna a szívem. Meg félek, hogy Riki beindul tőle és kidönti a kaput. Képes rá. Eltépte a pórázát is. Ahh... Nem kavarom fel az állóvizet. Na meg nincs kedvem anyámmal üvöltözni, meg a szomszédok érdeklődését felkelteni. Szal elmegyek vacsizni a bandával, aztán ennyi.

Pasi már túl van a 2/3-án. :) Hiphop itthon lesz. És elrángatom mindenfelé. Főleg egy nagybevásárlásra. Szépen elpusztítok mindent. Azért az elmúlt 2 napon túlélő voltam. Ma meg vettem ezt-azt. Nem leszek ezért megdicsérve. De mint tudjuk vannak elképzeléseim és makacsul ragaszkodom hozzájuk.
Holnap meg el kell mennem a Fundamenta központjába elintézni a számlaszám módosításom. Bazinagy kedvem van hozzá... De muszáj. Szakítani akarok az otp-vel.

1 hét múlva Koronás ünnepi ebéd. És idén is sikerült a szabadnapomra tenni... Congrats! Megszoktam.
Január 16 pedig Pozsony. Asszem. :P Mármint asszem 16. :D Nekem kell megszerveznem az alternatív utazási lehetőséget. Elvileg autóval megyünk majd, de ha leesik a hó, akkor néhányan beszarnak.
Sűrűsödnek a programok. És én még mindig az őrületbe kergető halálos nyugalmammal konstatálom a dolgokat.
Megkaptuk ma a 13. havi fizunkat meg az ajándékutalványokat. Mókás volt a bérpapír róla. Többet vontak le, mint amennyit kézhez kaptunk. Így még ha az ajándékutalványok összegét is hozzáadom, akkor sem éri el egy havi nettó béremet, ami röhej! No de ajándék lónak ne nézzük a fogát! Jövőre úgy is megszüntetik.

Fel kéne hívnom apuékat...
Nagyiékról nem is beszélve basszus.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat