Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2012-08-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2012-08-05

Elorebocsatom, hogy nincs ekezetem. Hogy miert? Mert laptoprol vagyok. Hogy miert? Mert nem tudom hasznalni az asztali gepemet. Hogy miert? Mert nincs itthon aram (meg mindig). Hogy miert? Mert kikapcsoltak. Hogy miert? Mert az ELMU egy budos tetu ceg es azt hiszi barmit megtehet a fogyasztokkal, meg mondjuk olyat is, hogy ketszer akarja beszedni a dijakat. Ennek a miertjet max csak sejtem...
De en mar csak fel labbal vagyok ebben a lakasban. Lelekben mar mashol elek.

Fekudtem ma este a kanapen a hasamon megtamasztott "Kin" cimu uj konyvemmel, amikor egyszer csak megszolalt Ember a cangak mellol (megin ment a szereles), hogy "a tied mellett az en bringam csak kisovodas". Na igen, az en draaaagaszagom. Meg kellene mar hajtani. Na majd talan szerdan, a temetes utan. O igen, mert halmozom mostanaban az elvezeteket. 6 ev utan ujra latni anyamat a nagyanyam temetesen biztosan uditoen hat majd a lelkemre. Ha nekiall cirkuszolni, majd szolok neki, hogy kar nyugtalankodnia, az o temetesere is elmegyek. Ember is velem akar jonni. Csak tudnam miert.
1. kivancsi anyamra
2. engem akar megvedeni/tamogatni
3. engem akar visszafogni
Egyikre sincs/sem lesz szukseg.
Jon Zoz is. A feldagadt, lila, sebes szemevel. Rebegjunk egy halaimat Csanadnak, az "igaz" tesonak, aki a lelki frusztracioit reszegen, okollel vezeti le a gyanutlan testveren es akiben ezek utan meg sem fordul a gondolat, hogy talan bocsanatot illene kerni, inkabb sunnyogva oson a lakasban. Szoval ugy nez ki, hogy Zoz fog majd a gyerekszobankban lakni. :D Ezen most mosolygok. Csak jutnank mar el oda. Faszom kivan ezzel a kornyekkel, a sok retkes ostoba budos bunkoval, a tetves szolgaltatokkal, a kiszolgaltatottsaggal, a burokracia utvesztoivel, a kitartott tenyerekkel. Az elmult hetek omlo fosaradatat (hagyjuk is, nem megyek bele) meglepoen jol viseltem. Neha kulso szemlelodokent figyelem magam es szinte mar szamitok arra, hogy atszakad a gat. De csak nem. Ezt talan csak annak a ket dolognak koszonhetem, hogy megtalaltam a helyem (nem, nem a lakohelyemrol beszelek) es latom a celt. Innen mar nincs, ami elbatortalanitson.

A hetvege lebeg a szemem elott: napsutes, fenykepezogep, borospoharak koccanasa. Tolcsva.
Tokom, ezen a nyaron nincs nyaralas, csak melo es "melo".

De hogy valami jot is mondjak... Nagy elmeny a tv elott uvoltve szurkolni a magyaroknak, gorcsben ulve rafeszulni a kepernyore, hogy aztan a himnusz alatt szetfojj a boldogsagtol es ugy erezd, hogy neha azert osszejonnek a dolgok es az almok valora valhatnak. (Dodovel toltottem a napom nagy reszet.) :))) Mukival pedig egy lany nagyon jol fog jarni!

Napi tanito gondolat Bogyitol: Gyertyafenynel szemoldokot szedni priceless!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat