Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-10-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-10-20

"It's another day for you and me in paradise"
Szerencsére jó zenéken nőttem fel. :) A "régi" klasszikusok.
Kár, hogy nem tudom szétszórni mindenki felé...

Dolgoztam. Fantasztikus volt. Mint mindig. Beosztottam. Csak néha csörgött a telefon. És kaptam kísérőlevelet (használati utasítást) a hétvégéhez. Rázós napok jönnek. Nem is bőséges szabadnap-osztogatás... Nincs a mai napnál ékesebb bizonyíték arra, hogy a megfelelő emberek tökéletesen tudnak együttműködni. Sikerült mára az értelmes receseket beosztani.
Annyira sikeres egy nap. Még Vuk lerázós dumáját is kivédtem. Az egyik különtermünkben ma nagytakarítás volt és ilyenkor valakinek át kell vennie. Mivel már lejárt a műszakom és még mindig pluszmelókkal rohangáltam, szóltam neki, hogy az esti körbejárásnál nézze meg a termet. Erre jött a válasz, hogy azt nem lehet este átvenni, mert akkor már sötét van és nem lehet látni a hibákat. (Akkor vedd át most bazzeg.) Ehelyett csak megsúgtam neki, hogy a Mátyás termünk az egyetlen, amin nincs ablak, így azt a nap bármely szakában csak lámpafénynél lehet leellenőrizni. Pfff...
Ahogy Zoz mondaná: "Ikszdé!" Jah! A gyerek nőzik. Ezerrel szurkolok neki. Jön az első randi! Szerintem tele a gatyája. De nem baszogatom. Próbálok jó arc lenni (és nem körbeujjongani mint az 5 éves kislány a barbie házat). Egyébként amióta elcuccoltam otthonról, valahogy lenyugodtak a kedélyeink. Nyoma sincs már a hatalmas balhéknak. Valószínűleg, mert alig látjuk egymást, és akkor sem durcival szeretnénk az időt tölteni. Felnőnénk vagy mi? Kivel fogok akkor kiadósakat üvölteni? Nem hinném, hogy van még egy olyan ember, aki annyira ki tudja hozni belőlem az állatot, mint Zoz pajtás.
Jó ez így.

"The show must go on"
- retro -


Gyogyi, nem lehet őkurvaságával megbeszélni, hogy talán ugyanannyira a Tied is az albi, mint az övé és így talán lehetne valamilyen kompromisszumot kötni?
(Na jó, persze én se pofázzak bele... Csak nagyon ismerős a szitu.)

:( A picsa. Ehh... Akkor tényleg nincs értelme rávesztegetni az időd.
Megütni? Hmm... Igen. Legalább képzeletben, különböző módokon. Merazjó. :D
albérlet.hu <- nekünk bejött (na persze könnyen pofázom többesszámban)


kibekibekibe.... :P (a szemtelen kis hugyos)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat