Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nincs turkálás!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nincs turkálás!

Reggel. Arra ébredek, hogy csipog Zoz órája. Oldalrapillantok. Fél 9. Na menjen már. Szunya tovább. Egyszercsk mellémhuppan a drága gyermek az ágyban és bekapcsolja a tévét. Frédi és Béni. Azt hiszi, attól, hogy nyöszörgök már ébren vagyok és lehet mellettem szórakozni? Jah. Innentről kezdve nem láttam esélyét az alvásnak. A helyzet a nap folyamán csak kilátástalanabb lett. Rendrakás a cd-k között, az íróasztalon... Meg ebéd az elmaradhatatlan mosogatással. Majd miután voltam olyan genya, hogy cd-t mertem hallgatni anyám csendespihenője alatt ("Jó reggelt kívánok!"...), kitalálta, hogy menjünk el moziba. A film címe: Mit tudunk a világról vagy a valóságról?...már nem is tudom. A lényeg, hogy engem film még így ki nem készített már az első 5 percével. Kvantumfizikai elemezgetések 2 órán keresztül olyan témákat feszegetve, hogy "mi alakítjuk a gondolatainkkal a valóságot", "létezik-e Isten" meg előjöttek a mátrixból lopott "milyen mély a nyúl ürege"-dumával, meg eféle kicsit agymosás jellegű baromságok. A végére úgy éreztem, hogy határozottan az agyamba akarnak kutakodni és az egész film célja, hogy erre a marhaságra engem is rávegyenek, hogy én is így szemléljem a dolgokat. Ilyenkor mindig bedühödök. Mindegy. A mátrixon elgondolkodtam, ez kifejezetten taszított. Evvan. Ilyet is kell.
Holnap is mozi Barbival. Már régóta terveztük és mivel nemsokára elmegy egy 3-hetes tanfolyamra, módját ejtjük. Aztán viszem cyvyt is a Rettegés házára.
Ééééhes vagyok, meg aztán hátravan a nap fénypontja. Megyek is pancsizni!!! De ezt a számot még meghallgatom... Delerium-Silence...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat