Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-05-27

Ez jó. Ez finom. Ez tetszik. Kitúrtam a szarból az aranyat. :D Hogy értsétek miről beszélek: leszedtem egy albumot, egyetlen beteg szám miatt, aztán találtam rajta egy tök jó kis zenét.
Jól van na. Én szeretek ezzel foglalkozni...
Esztis prodzsekt áttéve mára. Helyette tegnap nekivágtam a városnak. Kezdetnek kimentem pasi dolgozója elé. Megváratott a kedves. Hogy ott milyen csönd van. Csak hogy el tudjátok képzelni, ez egy nagy irodaház egy belső parkosított udvarral. Gyep, szökőkút, lugas, padok. Naszóval levágtam magam az egyik padra és nézegettem az emberkéket. Tök olyan érzésem volt, mintha valami suliban lettem volna. Csupa fiatal. Csak az a csönd nem illet a képbe. Persze én zenét hallgattam, de két szám között zavart. Megkérdeztem pasitól, hogy ezek a fiatalok vajon milyen végzettségűek lehetnek és vajon milyen részlegen dolgozhatnak és vajon mennyit kereshetnek. Összefoglalva a válaszát: Mi a faszomat keresek az idegenforgalomban? Mert hogy pénzt nem, az tuti. De tényleg. Csupa fiatal. Volt köztük 1-2 olyan alter arc, hogy már csak a gandzsa hiányzott a kezéből. Akkor én ne lennék képes egy ilyen munkára? Angol és excel. Nem jelent problémát. Na jó, persze elöbb pasi szerezze meg magának a (kiérdemelt) állást, aztán agyalok.
Na de hogy eltértem a történetemtől... Szóval pasival aztán nekivágtunk a körútnak, meg elmentünk nekem napszemüveget (csíkszem kisvirág) meg rövidnadrágot nézni. A siker egyenlő a 0-val. Így aztán a kajavásárlás után kaptam fagyit a kedvenc fagyizómban. :D
Aztán ennyi.
Ma meg átfestettem a hennámat. Egy kicsit erősebb lett így a színe. Még mindig tetszik. Nameg elvesztem tőle a kislányos bájomat, ami valljuk be, ezen a környéken nem árt. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat