Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-24

Dolgozom ezerrel az albumon. 240 képnél járok, de még mindig nem vagyok kész. :P Viszont igényes és bazijó lesz. A tőlem várható módon. :P

Mai napról annyit, hogy a második beosztásos nap is kipipálva. Bőven elég volt. Holnaptól délutánra megyek. Alszom egy bazifrankót. Hja! Tegnap este már fél 10-kor (!) bemásztam a rácsoságyamba, mondván majd a tv-n elalszom. Ez már-már sikerült is, csak egy dolgot baszarintottam el. Nem kapcsoltam ki a telefont. És drága Verus mikor hív föl? Negyed 11-kor. Hasonfekvésből átszenvedtem magam a bal oldalamra, aztán tapiztam a lepedőt, hogy hova hajítottam le a telefont. Gotcha! Fókuszálok összeszűkűlt szemmel a kijelzőre, de valahogy nem tudtam a számok és betük között különbséget tenni, így aztán felvettem és belenyüszögtem. Kegyetlen szarul hangozhatott, mert rögtön jött is a "Bocs Anya, felébresztettelek?". Próbálok szavakat egymás mögé tenni, hogy nem, vagyis kicsit bealudtam, de semmi gond, mi van? Szal véletlenül hazavitte a céges mobilt, ne keressem reggel. Ő baja. :P Visszahanyatlás. Ezzel nem is volt olyan vészesen sok gondom másnap (azaz ma), de ezen kívűl minden létező dolgok elkúrt a drága. Nem csoda, hogy 2-kor ezerrel zúztam le az öltözőbe. Ahol is szerencsém volt 5 percet csacsogni CK-val. Annyira utálom szegényt. Megkérdezte, hogy hogy máris végeztem? Én meg mondtam neki, hogy én vagyok a beosztós. Egy kis csönd. Adatfeldolgozás. "Mióta is dolgozol itt?" Kiéreztem a rejtett mondanivalót. 2 éve. Újabb szünet. És amit ezek után leadott, attól okádni tudtam volna. (Még jó, hogy másik sorban van a szekrényem, így nem látta az arcom.) Na szal tövig beledugta a nyelvét a seggembe és csak úgy cuppogott. Asszondta, hogy nagyon jó velem dolgozni, mert nem pánikolok, nem sértődök meg, felfogom a dolgokat, kedves és készséges vagyok. Kár, hogy ez rólad nem mondható el.-mondtam halkan az orrom alá. Bájos mosoly, táska felkapása, szekrényajtó bevágása és egy "kellemes délutánt" repítése.

Továbbra is képes kihozni belőlem az állati dühöt 1-1 megnyílvánulással. Persze jól palástolom. Hiszen ebből élek. De lehet nem kéne.
X ismer engem, én ismerem Y-t. Habár megígértem X-nek, hogy segítek neki (újfent - nem tanulok), ettől még nem lesz egyértelmű, hogy akkor Y is segít neki. De erőszakoskodik velem, hogy igenis intézzem el. Háhá, ettől leszek dafke. Felvetek egy kézenfekvő alternatívát, mire kiderül, hogy jé ez neki eszébe sem jutott. Namost drágám döntsük már el, hogy ki van szarban! És ennek megfelelően viselkedjünk!
(Persze azt szóba sem hoztam, hogy nekem akkor lesz a lábadozásom és nem kéne mocorognom meg fizikai melót végeznem.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat