Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
UV-tehén

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
UV-tehén

:D Hát, ezek a csajszik... Ülünk a folyosón. Egyszer csak azt veszem észre, hogy mindketten mosolyogva feszítenek mellettem egy csomagot szorongatva. Éééédesek! Kaptam tőlük csokit és egy ultraszupi zoknit. Fekete az alapszíne, és kis, fehér és rózsaszín tehénfejek vannak rajta, amik mellesleg világítanak ha uv-sugár éri őket. :DDD Jól titkoltátok! :)

Azért mesélek egy kicsit az elmúlt napokról is. Szerdán voltam a nagyszüleimnél. Minden rendben volt. Ők is felköszöntettek. Meg még apumék is a hétvégén. Hova ez a rohanás? Itt mindenki a névnapomon agyal csak én nem. Nem kell nekem ajándék. Elég egy jókívánság és egy nagy ölelés.

Közben cyvyztem is, mert miért ne. Elvágta a kezét a gyagyás. Elég csúnya a seb, de ebcsont beforr. Zoli. Informatikus. Ismerem ezt a szériát... :P

Ma meg szoftver-vizsgával indítottam a napom. Bon Voyage-utazásirodai programrendszer. Leülök megszokott helyemre. Bejelentkeznék a sulis rendszerbe, erre az a nyavalyás nem enged be. De rajtam kívül még vagy 3 csoptársamat sem. Tancibácsi? "Akkor üljenek át egy másik géphez!" Oké. Átülök. De az sem akart beengedni. Besz@rás. Végül a harmadik már engedett a szerető ölelésemnek. Csakhogy mire nekikezdhettem, a többiek már javában nyomták. Sebaj, behoztam őket és minden segítség nélkül egész reális eredményt kaptam. Még a végén rájövök, hogy jobb nekem a spanoktól távol dolgoznom... Na nem!

Nem hagyhatom említés nélkül az időjárást. Egyszerűen ímádom! Minden gyönyörű itt mifelénk a hegyekben. Tegnap éjjel neki is álltam fotózni. Majd egyszer áttöltöm azokat is. Csak azt bánom, hogy ma nem volt nálam a gép, mert muszáj lett volna lekapni a félig felhőbe burkolózott hófehér hegyeket. Sebaj, legközelebb nem szalasztom el!

Milyen picibe rakta be a képet! A fenébe Béláékkal!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat