Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. április 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. április 4.

Szombat:
Reggel átcuccoltunk a nagyszülőkhöz. Én, a kis naív persze bekészítettem a számvitel cuccom, de minek? Végülis semmi extra nem volt azon kívül, hogy SOK GRATULA BARYNAK A KISÖCSIHEZ!!! Jah, és voltunk egy vacsorán is ahol csupa múmia közé csöppentem. Már majdnem feladtam a reményt, amikor megpillantottam egy korombéli srácot, amint az asztalunk felé igyekszik. Hamar örültem... Mint késöbb kiderült, a gyerek össz-vissz talán 3 szót ismer, azokat cserélgeti nem valami gyakran. A hab az volt a tortán, amikor lelépett, mondván, hogy siet haza a Megasztárra. No comment. :) Vadbarmok. Este aztán nagyapám megint kikészített. Sikeresen a fejemhez vágta, hogy velünk (Zoz is gyarló) nem lehet beszélni. Mi nem hozunk fel semmi témát, csak ha ő kérdez valamit, akkor váltunk néhány szót. Bezzeg én régen milyen cserfes voltam, most meg... És hogy ez miért van? Mindezt elég alpári stílusban. Nem akartam megmutatni neki, hogy mennyire jól tudok beszélni, inkább csak magamban dühöngtem (megint). Nem igaz, hogy ezt most hozza föl. Eddig nem tűnt fel neki, hogy 13 éve ezt csinálom??? Ha egy kicsit elgondolkodna, rögtön leesne neki, hogy mitől fordítottam. Ez így most biztos elég érthetetlen, de sajnos én értem és nem egy vidám sztori. Végülis az egész életem nem számít egy vidám sztorinak, éppen ezért figyelek nagyon oda arra, hogy pozitívan álljak hozzá a dolgokhoz és ezért tűnök mindig vidámnak és nyugodtnak. Pedig ha tudnátok, hogy néha mi van belül...

Vasárnap:
Reggel újjabb költözés, de most apumékhoz. Már jó az alaphangulatom. Leülök tv-zni, ő közben gépezik és folyamatosan bombáz az elmés beszólásaival. National Geographik: "Az élet gyors." erre apu: "De én még gyorsabb vagyok." Apukám, ezzel nem kéne játszani. Viszont most nagy dícséretre méltó, mivel már 3 hete nem gyújtott rá. Elötte napi 2 doboz simán elment. Rettegtem. Közben elmesélte, hogy Csanád öcsém mekkora nőcsábász. Nem kellett sok, mire a szomszéd szobából felhangzott Csini hangja, amint Half Life-ozás közben énekel: "Ó, te drága puncimunci, csak tudnám, hogy merre jársz..." 12 éves! Délután aztán besegítettem apunak bojlizni. Nem kellett volna. Aki tudja, milyen a véraromás, féregszagú bojli, annak nem kell ecsetelnem a gyönyöreit. Aki meg nem tudja, az nem is igazi horgász. Hamar eljőtt az este, így kezemben a Gyűrűk Ura első két dvd-jével elindultam hazafelé. A vonaton aztán beleütköztünk anyámba. Szoknyácska, magasssarkú, szolid smink. Már kezdtem örülni, hogy talán... De nem. "Tanfolyamon voltam. Leigáztam a sok hülye hapsit." Nincs remény.
Na, banyek! Már megint nincs net. Nem fogadja el a felhasználónevet vagy a jelszót. Áááá!!!

Ma:
Reggel a vonaton megint kiújjult rajtam az embergyűlölet (bár akkor még nem is volt olyan drasztikus). Két öreglány mellett álltam, akik éppen arról beszéltek, hogy ezek a mai lányok csak akkor kapnak észbe, amikor becsusszant a baba. Közben az egyik folyamatosan rámsandított... Aztán a katarzis akkor következett be, amikor át kellett vágnom a Nyugati aluljáróján. Váááá! Ti nem tudjátok micsoda gyönyöröket rejt az élet! Az egyik vazze, ott kolbászol elöttem, de hihetetlen, ahogy navigál. Lehetetlen kikerülni és közben olyan tetűlassú. A másik meg fellök.
Mókusleki is kiakasztott. 10 napja nem láttam éjszaka is neki pötyörészek sms-t, erre másnap leb*sz, hogy nem aggódom érte, hiszen reggel nem várta őt sms. Úgy odarúgok, kedves, hogy sokat fogsz majd aggódni!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat