Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007.08.16. és 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007.08.16. és 21.

2007.08.16.

Itt vagyok Kiskörén. Per pillanat a mélypontomat élem. Megérkezett Ancsa... Bazzeg. Még nem futottunk össze. Szerencsére. Amúgy is fel vagyok húzva. Nem teccik 1-2 beszólás. De nem bánkódom sokáig miattuk. Ez is engem igazol. Mindegy.
Amúgy minden oké. Szép az idő (dögmeleg van), van kaja és pia, és nem sokára (talán) eljutunk a strandra is. Bár a beszűrődő zajokból úgy ítélem meg, hogy szomjasabbak már nem nagyon lesznek a srácok, és mivel a szőke is befutott, a strand prodzsekt megfenekleni látszik. Nekik. Ehhe...

Csenge és a harántfekvés már megint. :D "Harántfekvésben volt bennem a Csenge!!!"

Na, a ribanc már vetkőzni akar...


2007.08.21.

Republic - Tüzet viszek
Ímádom. A legjobb albumuk.
"Ölelj engem utoljára... kedvesem. Hajtsd a fejed két karomba... csendesen." - és gitárszóló -

meg

"Furcsa magasból látom a Földet, fekete katonák jönnek."

"Szeress engem, nagyon fázom.
Szeress engem. Minden áron."

Na jól van, elcsendesedem.

Hazaértünk. Már túl sokan voltunk. Főzőcskéztem, lónyálat ittam, békáztam, bociztam, autót mostam (carwash-carwash!!! :P), Bálint ölelgetéseit és "szeretlek virág"-jait tűrtem, olvasgattam (Stephen the King), szúnyogot gyilkolástam fel a fehér falra és még sokminden izgiséget csinálkoztam.
Jah, meg levágattam a hajam. Kicsit idegesített. Berágtam rá. Hát megszabadultam tőle. Vagyis 15 centitől. Nagyon izgis lett. Ötvenmillió csattal tudom csak összefogni, mert persze betépettem rendesen. De én így vagyok kisvirág. Jah, meg vettem hozzá tartós színezőket. Csak még nem tudom, hogy a feketét kenjem-e fel, vagy a vörös-et...
Jah, meg szét fogom lyuggatni a fülem. Ahova még fér lyuk, oda mehet. Na persze a porcot nem akarom szétlövetni. Az nem finom.
Időközben még nagyobb sztárrá nőttem ki magam melóhelyen. :D Ehhe... Mindig megkapom a megjegyzéseket. Az új kedvenc Brunó. Na ő nem halak. Meg ott van a HR-es. Az is teszteli, hogy mit viselek. Holnap tehet egy újabb próbát, mert viszem neki az erkölcsimet.
Edicinek meg nagyon kell szurkolni. Már csak 1 válogatás és bent van a "műsorban". Ma kapta a hírt. Annyira örült neki, majdnem elcsöppent. Mentek a nagy ölelkezések. Tök jó. Be kell jutnia.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat