Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-09-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-09-27

Ennyi hülyeséget összeálmodni is csak én tudok. Volt itt minden... rohangálás lepedőben, menekülés a járványügyisek ellen, kajarendeléses nehézségek, liftezés egy idegen szállodában, kolléga elküldése a retkesbe. Feldolgozom az elmúlt napokat. :P
Fejfájásig alszok és még így is koki vagyok. Fel kell ráznom magam valamivel.
Próbáltam becsatlakozni a cc-s reggeli dumcsiba, de rá kellett jönnöm, hogy a korombélieknél még mindig az dívik, hogy ki mennyit és mit piált anélkül, hogy kidőlt volna. Húúú, de menő. Koravén lennék? Az 5 éves szellemi szintemmel?
pfff...

Mutatok valami klasszat:
http://jenovah-art.deviantart.com/art/Rain-100804177

Azért az a nem semmi, ahogy a turó rudit reklámozzák! :D "túróból készül" meg "energiaforrás minden kis örökmozgónak" Na ez már igen, valami abból készül, amiből kell és minden szülő álma, hogy az amúgy is hiperaktív kölykét tovább tuningolja.
Néha elemzem a reklámokat és nézek nagy szemekkel. Egy időben gyűjtöttem az olyan magasztos kifejezéseket, amiket löknek a népnek, és az istenadták szerintem nem is tudnák értelmezni, csak szívják magukba és elraktározzák a kis buksikba. "Férfiasan tökéletes" mi...

Fura, hogy egyes embereket néha mennyire tudunk szeretni és néha mennyire tudunk haragudni rájuk. Akik képesek egy szóval felidegesíteni minket, majd egyetlen pillanat alatt valamivel kiengesztelni.

Nézegettem mostanában filmeket. Hátast nem dobtam tőlük, de azért említésre méltóak.
Itt van például az "Út a vadonba". Dráma. A főhős végig unszimpatikus volt. A vége sem okozott meglepetést. Ráadásul nyújtották, mint a rétes tésztát. Majdnem két és fél óra ugyanarról. Ismétlődő momentumok, erőltetettnek érződő körülmények. Törölve.
Ausztrália. Mint nagy Nicole Kidman fan, muszáj voltam megnézni. Az elején irritáltak az elcsépelt poénok és a gyenge karakterek, de ha ettől eltekintünk (és mert fejlődnek a szereplők) egész lekötött. Kicsit csöpögős, kicsit klisés, de a kengurus jelenet és a megvadult csordás rész miatt érdemes volt megnézni. És meg is tartom.
Aztááán... Hivatlan vendég. Tekintve, hogy a Kör és a Disturbia rendezője alkotta, úgy voltam vele, hogy nem lehet szar. Néztem-néztem és megjósoltam a végét. Rosszul. Éles csavar, meglepetés. Megtartjuk.
Közös titkunk. Sztárokat felvonultató film, de jó példa arra, hogy hiába a sok név, nem ad semmit a sztori.
Volt még valami. De az eszembe se jut. Vajh miért...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat