Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-03-30

2007.03.27.

A kis f@szom hejj de kivaaan...
Leépítős Nirvana-t hallgatok. Sosem hallgattam Nirvana-t. Nem is szeretem. Csak két számát. Evvan.
Punnyadok. Valahogy szar kedvem van. Valszeg energiavámpírok vannak a környezetemben. Vagy türelemvámpírok. És mint ahogy aztat már korábban kifejtettem az AL-omon, én nem vagyok türelmes. És azt sem szeretem, ha bámulnak. Meg azt sem ha ismételgetnem kell magam, vagy ha mások ismételgetését kell hallgatnom. Meg a panaszkodás... Na hagyjuk itt abba szerintem.
De szar ez a szám. Gyorsan lépjünk a következőre... "Staaay awaaaay!!!" Hehe. Valami eszembe jutott. De nem mondom el.
Egyébként néha egy csöppet zavar, hogy publikus a naplóm. Mert ugyebár ha többen olvassák, akkor több mindenre kell figyelnem, hogy mit mondok el és mit nem, és akkor már nem tudom kiírni magamból és az sz@rt sem ér. De evvan. Így jártam. "Something in the way..."


2007.03.30.
Menekülés a Bounty-ról
(gyengébbek kedvéért buntyi)

Péntek van. Eddig eljutottam. És 7 óra. Tehát hazaértem. Az utóbbi 2 napban elég összevissza voltam bent. Ennek eredményeképpen nem vagyok teljesen az aktuális időzónákban otthon. De azt tudom, hogy mindjárt lefürdöm.
Tegnap húzós volt. 60 szobányi szír húzott el a szállodából 2 körben. Tudni kell róluk, hogy csúnyán néznek, szeretnek pucérkodni és ki kell előlük pakolni a minibárt. Na de amikor elmennek, valakinek vissza is kell pakolni. Ezt nyerte meg Kisvirág. Hejj de jó volt. Aztán ha már ott voltam este 8-ig, besegítettem, a délutánosnak egyéb bekészítések miatt, meg bájcsevegtem egy tapadós vendéggel, (de gagyi szegény), meg elsősegélyben részesítettem az egyik pincér elvágott ujját. Komoly feladat volt a sebtapaszt átnyújtani. Hát még kinyitni az elsősegély ládát... :D
Ma meg gondnoknői megbeszélés volt meg leltár. Nagyon fasza volt, már csak azért is, mert amikor beértem, megkaptam az aznapi munkalapom, aztán közben részt kellett vennem a több órás megbeszélésen, meg minibárt kellett kiadnom (közben ugye), meg aztán megkaptam a további 4 gondnoknő munkalapját a 2 privilege emelettel. Sírva vígad a magyar. És akkor nem én voltam, aki kiborult... A nap végére elértük, hogy a banda fele bőgjön. Én nem tom mi volt ma. Pedig én mentem be reggel agresszíven. Közben voltak azért nagy kacagások is (amikből többnyire kimaradtam), meg ugye a bömbike (aminél ott lehettem, hurrá), meg megszületett a szobalányok által hónapok óta várt meglepi is. Amit majd vasárnap megtudnak. (Dolgozom vasárnap.) Nagy balhé lesz.

Gyogyi, mi baj van?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat