Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. június 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. június 16.

Nincs sok időm, úgyhogy gyors leszek (qrva gyors zombimúmia).
Tegnap Saci elballagot. Alig szenvedtünk Lekvárommal, meg a legjobb haverjával (Gábor, na az se egyszerű). Megint helyzetfelmérést tartottam a gondolataimba merülve, amikor jött az ilyenkor szokásos kérdés: "Te mindig ilyen csöndes vagy?" Hehh? "Nem." "Akkor?" Mivel nem akartam önelemzést tartami, lezártam egy "vagyis nem mindig"-gel. Eltelt a buláj. Hazafelé indultunk, amikor Gábor megjegyezte, hogy tök aranyosak vagyunk együtt Lekvárammal, de hogy szerinte nem illünk össze. "Nem illünk össze???"-nézek rá, erre kicsit megszeppen. "Nem."-mondja már nem is olyan határozottan. "Miért nem?" "Mert te olyan törékeny vagy, ő pedig olyan... őőőő... megtermettebb." Erre csak röhögni tudtam. Babám átvette a szót: "Először is, nem vagyok dagadt (tényleg nem az), másodszor pedig nem kell ám őt félteni (oldalbabök), van ereje és hangja is." Nagy vigyor. Gábor elcsendesedik. Egyébként jó arc a gyerek, csak néha nem akar tudomást venni másokról. Mindegy. Megegyeztünk, hogy örökbefogadjuk. :D
Még tegnap délelött kaptam egy telefonhívást, hogy megérkezett a suli könyvtárába az a könyv, amiből mára kellett volna felkészülnöm. Vazze! Nem tök mindegy? De. Közben állásügyben is jött egy telefon, amíg nem voltam itthon, vissza kell őket hívni. Ááá!
És végre ma megyek Lekváramhoz! :DDD És elmegyünk úszni is! És annyira megsajnált, hogy a ballagás miatt éjjel tanultam, hogy már megint jó dolgom lesz. Én dög.
Megyek, mert kajás vagyok, be kell cuccolnom, és még tanulnom is kell. 2-től szorítsatok! Aloha!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat