Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-04-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-04-12

Aztán csak nem lett olyan szar a végére. :) Este visszatértem pasival a szállodába (megmutattam neki a katakombákat :P), felszedtük Edicit, aztán lementünk a portára, mert a rendészünk szerint Vera elénkjött kutyával és picit illumináltan, aztán kiálltunk a sarokra (bevártuk a főnököt :D), és átkolbászoltunk Verához. Némi kis kártyázás (snapszer), némi kis ital, némi kis röhögés. Mindenesetre a snapszert nem sikerült megtanulnom, de bunkót már frankón rajzolok, hát még szőrőset... Aztán fél 10 körül Koko már lázban égett, hogy menjünk át a ... Hova is mentünk banyek? :D Megvan! A Martinezbe. Hívtunk taxit, útközben Edina már kellően jól volt, simán szóltam neki, hogy integess a többieknek és simán megcsinálta. Aztán rám bízta a pénzt, hogy fizessek a taxiért. Lehet, hogy már nem bízott túlzottan magában. Na aztán a szórakozóhelyről annyit, hogy sok ember kis helyen elven működött. Ja, és a sok ember csak úgy ontotta magából a füstöt, ablak meg nem volt, mert az egész egy pincehelyiség. Egyébként a buli apropója a régi dirink búcsúztatása volt, szal érkezésünk után üdvözlés, puszik, miegymás, majd átadták neki a búcsúajándékot, ami egy peugeot ajtó volt dedikálva mindenki által + ráragasztva az a kis névtábla, amit akkor tettünk ki, amikor ő volt az ügyeletes. Az ajtó sztorijáról csak annyit, hogy nemsokkal a mandátuma lejárta elött sikerült neki betörnie a kocsija ajtaját. De nem hinném, hogy erre lecserélné. :D Na aztán volt még egy kis itókázás, aztán ellkezdett oszlani a nép. Mi meg kitaláltuk, hogy keresünk egy gyros-ost. Úgyhogy öten nekivágtunk a körútnak, de aztán Koko az első saroknál föladta és vagy visszament vagy hazahúzott. Mi meg a következő saroknál megtaláltuk, amit kerestünk. Persze nem ültünk le, vonulva kajáltunk, ami azért lett frankó, mert rajtam kívűl mindenki lekajálta magát (mondjuk Verát leszámítva, mert nem vállalta be a gyrost). Aztán szépen lemorzsolódtunk útközben és végül pasival elandalogtunk a Baross utcáig, onnan meg éjszakaival haza.
Hajnalok hajnalán pasi meg továbbállt. Hazament a hétvégére. Na aztán sokat én se aludtam. A szomszéd gyökér feléledt, de sebaj, most visszakapja.
Holnap meg mehetek 6-ra. Fakk!

Hehh, tegnap az egyik új szobalány ilyet szól nekem: "Nem is tudtam, hogy neked már gyerekeid vannak." Hö? Én se! Iwiw... Nem hihető, hogy az a tündibündi kiscsaj valaha én voltam???

Jóbarátok-oztam. És kikaptam azt a részt, amelyikben elhangzik chris isaak-től a wicked game. Ímádom. Nanáhogy rögtön meg akartam szerezni. És nanáhogy sehol nem találtam... Nem hiszem el. Ácsi, van még egy ötletem hátha...
-eloson-
Nem, ott sem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat